Program za žene – osobni razvoj primjenom tehnika rada na sebi

Kojim tempom živite u danu?

Uspijete li živjeti tako da ste svjesni svojeg emotivnog stanja?

Žensko tijelo je prepuno emocija, što uskladištenih, što kontroliranih, što potisnutih a većinom nesvjesnih. To ne znači da one nemaju utjecaj na nas. O da, imaju.. i te kakav. Zagorčavaju nam dane, trenutke, stvaraju jači PMS, rade disbalans hormona, oscilacije u ponašanju i još štošta.

Kako si pomoći?

Tako da ih najprije naučimo osvještavati, a zatim prepoznavati i razlikovati.

11. rujna 2023. u ponedjeljak počinje program za žene kojim možete naučiti tehnike rada te kroz konkretni rad imati dnevnu rutinu osobnog razvoja

Što možeš naučiti?

 • kako biti u trenutku
 • osvještavanje vlastitih misli i emocija
 • tehnike rada sa starim i novim emocijama
 • rad s manjim traumama i ponavljajućim problemima
 • otpuštanje stresa i nagomilanih problema
 • rad s ranama iz djetinjstva
 • usklađivanje s vlastitim odlukama
 • različite vrste meditacija
 • i još štošta.

Emocije ne služe tome da ih kontroliramo ili potiskujemo jer tako postajemo kao male atomske bombe koje hodaju naokolo. Umjesto da kada emocija dođe, pozabavimo se njome, mi je pospremimo i akumuliramo u tijelu te će jednom, iznenada, kada ćemo najmanje očekivati, izaći. Vjerojatno na pogrešnoj adresi i u izdanju kakvo ne želimo ali nećemo moći imati kontrolu nad time.

Tako se dogodi da vas ničim izazvanima ili tek nekom sitnicom „uhvati“ ljutnja te se krenete ljutiti, derati, vrijeđati i galamiti na neku osobu koja vam je napravila neku sitnicu. Kada emocija ljutnje osjeti da konačno ide van ona će poput vulkana željeti cijela van. Želi se osloboditi iz tijela. Emocija je energija u pokretu koju kada zarobite u tijelu, imate problem. Fizički ili emotivni, ili čak oboje.

Da ste se s ljutnjom pozabavili kad je došla prvi put, vjerojatno biste se naljutili na određenu osobu u tom trenutku i ne bi to bilo tako veliko. Sada, kada se akumulirala kroz vrijeme, obično to bude nalet ljutnje. Ili, ako jako dobro kontrolirate emocije, ljutit ćete se svaki dan pomalo.

Tako se može dogoditi i s tugom, sramom, krivnjom, frustracijom…

Kada vas netko „povuče za jezik“ izaći će sve akumulirano mjesecima ili čak godinama. I možda nije ni vrijeme a ni mjesto, ali kako se pojavila mogućnost da se energija oslobodi, ona se oslobađa.

Tako nekada imate dane tuge i nije vam jasno otkuda vam.

Ili imate dane ljutnje i bijesa te svako malo vičete na nekog.

Vikanje i govor su jedan od načina oslobađanja emocija. Tako otpuštate. Jeste li primijetili da vam je odmah lakše kada se izgalamite? Drugi par rukava je da su drugi povrijeđeni jer svašta izgovorite i ne možete to kontrolirati. U takvim trenucima smo poput zmaja koji bljuje vatru i pali sve pred sobom. Iako to ne bismo željeli, svejedno se dešava jer si ne možemo pomoći.

Stoga, ako na vrijeme prepoznate emociju, radite proces ili neku od tehnika s njome, ona se ne akumulira u tijelu nego kako je došla, tako je obrađujete i bavite se njome.

Tako redovito radimo na tome i oslobađamo tijelo nakupljenih emocija. One više nisu ni jake, i brže se rješavaju, na puno mirniji način. Čak i ako ih ne uočite odmah nego nakon nekog vremena. A vi budete MIRNIJI I STALOŽENIJI.

Inače, veći je problem njihovo ignoriranje postojanja. Tada nam strada fizičko tijelo koje od akumuliranih emocija stvara bolest. Ako ranije nismo primijetili emocije jer nismo živjeli svjesni život, kada obolimo, moramo se usporiti i hoćeš-nećeš pozabaviti se sobom i svojim stanjem. To je krajnji stadij i najbolje je ne čekati toliko. Bolje je rješavati sve u hodu.

Moj zadatak je da vas kroz ovaj program za žene naučim da redovito radite na sebi koristeći tehnike rada na sebi te stvarate rutinu rada na sebi ili osobnog razvoja.

Nije ništa teško. Dobit ćete vrlo jednostavne, a efektne tehnike rada na sebi i vjerujem da ćete lakše disati. Znam koliko meni svaki dan koriste i znače te ću vas rado podučiti.

Što dobivate ovim programom?

 • svaki susret 3 sata edukacije
 • skriptu s popratnim materijalima
 • snimku svakog susreta u trajno vlasništvo
 • svakodnevnu grupnu podršku u WhatsApp grupi
 • moje vodstvo i podršku
 • sklapanje prijateljstava i razvijanje međusobne suradnje kroz ženski princip

Vrijeme održavanja:

Počinjemo 11.9. u ponedjeljak od 20 do 22 sata a prema potrebi i dulje

Datumi održavanja:

ponedjeljkom – 11.9., 18.9., 25.9., 2.10., 9.10., 16.10., 23.10., 30.10., 6.11., 13.11., 20.11., 27.11., 4.12.,11.12., 18.12. – ukupno 15 susreta, trajanje – 3 mjeseca, svaki tjedan jednom

Termini su podložni promjeni ako većini grupe odgovara.

Svaki susret se snima i dobivate snimku u trajno vlasništvo.

Cijena programa je 300 e za jednokratno plaćanje. Moguće je plaćanje i na rate ali onda je cijena 333e i plaćate u 3 rate po 111e.

Radujem se svakoj od vas koja želi kvalitetu svojeg života podići na višu razinu.

Vaša Anita V.

PRIJAVA