ANITA VADAS | SNAGA VOLJE
ANITA VADAS | SNAGA VOLJE
ANITA VADAS - Savjetnica za uspješno roditeljstvo!
Anita, Vadas, savjetnica, roditeljstvo, djeca, učenici
416
post-template-default,single,single-post,postid-416,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

SNAGA VOLJE

Želimo li dovršiti neki posao ili neku aktivnost koja nam se baš i ne sviđa, potrebna nam je snažna volja da se prisilimo to učiniti.

Kako sebe prisiliti da završimo ono što nam se ne sviđa a započeli smo? Kako započeti s učenjem gradiva koje nam nije privlačno? Na koji način se natjerati obaviti posao koji nimalo ne volimo? Što učiniti kada nam se nešto ne da ali moramo?

Sigurna sam da se povremeno nađete u ovakvim ili sličnim situacijama. Što tada činite? Nadam se da imate odgovor na ovo pitanje jer ako ga nemate tada je vrijeme da naučite kako.

U subotu, 8. travnja bit će točno godinu dana kako sam zašla u poduzetničke vode. Ni u jednom trenutku nisam sumnjala u sebe. Uživam u ovome što radim. Nastojim motivirati i inspirirati, savjetovati i pomoći svima koji smatraju da im mogu pomoći.

Nakon godinu dana divnog početka, veselim se narednoj godini i novim idejama kojih ne nedostaje.

Uz radionice i predavanja za roditelje i djecu, odlučila sam pomoći svima koji žele raditi na sebi, poboljšati svoju kvalitetu života, živjeti sretnije i optimističnije, vidjeti oko sebe prilike i šanse te preuzeti odgovornost za svoj život.

Počinjem s predavanjima za one koji žele raditi na sebi i poboljšanju kvalitete svojeg života. Svaki mjesec po jedno predavanje sa uputama za vježbu. Prvo će biti o snazi volje. Zašto baš o tome?

Želite li išta mijenjati na bolje, potrebna vam je snaga volje!

Kako započeti, kako se prisiliti, kako ustrajati u izvršenju odluke, kome se obratiti…o svemu tome iduće subote detaljnije na interaktivnom predavanju s početkom u 17 sati.

Želite li biti dosljedni u odgoju djeteta, trebate snažnu volju.

Želite li biti uspješni na poslu, trebate snažnu volju.

Želite li biti bolji šef i vođa, trebate snažnu volju.

Želite li biti bolji učenik i bolje učiti, trebate snažnu volju.

Želite li naučiti raditi ono što ne volite, trebate snažnu volju.

Želite li započeti novu stranicu života, trebate snažnu volju.

Želite li unijeti promjene u život, smršaviti, udebljati se, biti čvršći ili mekši, bolji, organiziraniji…, trebate snažnu volju.

Što god da započinjemo u životu i što god da radimo, krećemo od snage volje. Na interaktivnom predavanju ćemo testirati snagu vaše volje, saznati načine za treniranje i naučiti kako je ojačati te time poraditi na kvaliteti života.

Kada znaš kako, sve je lako.

Mišiće vježbamo, ali svoju volju ne. No, za učiniti neku životnu promjenu, volja će nam koristiti više nego mišići. Snaga volje je ta koja će nam pomoći prebroditi poteškoće i prepreke, samo ako naučimo kako je trenirati i koristiti u svojoj službi.

Prijavite se i rezervirajte mjesto. Dozvolite sebi naučiti kako lakše podnositi promjene u životu i kako biti čvršći u donošenju odluka.

Čeka vas i iznenađenje povodom godišnjice postojanja moje firme Edukacija j.d.o.o..

Želim vam puno sreće, a ako zapne, zovite.