Anita Vadas – Savjetnica za uspješno roditeljstvo!

Ne znate kako na kraj s djetetom, ne znate objasniti, smatrate da ste se pogubili, dijete ne zna kako, nedostaje vam organizacije, imate problema u odnosu…

Pronađimo zajedno efikasno rješenje

EDUKACIJE U NAJAVI

Predavanje ODGOJ BEZ VIKE uči roditelja mirnim načinima rješavanja raznoraznih izazova koje ima s djetetom. Postoje koraci koje kada jednom svladate, olakšavate sebi komunikaciju s drugima. Primjenjivi su u svim odnosima, no mi se zadržavamo na odnosu roditelj-dijete.”

“Razumijevanjem do lakšeg odgoja – u Poreču”

“Novo predavanje „Razumijevanjem do lakšeg odgoja“ uči vas komunikaciji. Naime, jedan dio NLP-a se bavi komunikacijom te sam vam pripremila kremu ili vrhnje, sve najbolje o komunikaciji na jednom mjestu. Ne samo da će vam to uvelike olakšati odnos roditelj-dijete već i ostale komunikacijske odnose koje imate s ljudima oko sebe.”

“KRITIKA OD KOJE DIJETE “RASTE” – ZAGREB”

NLP poznaje metodologiju koja je već 50 godina na terenu i vrlo uspješno pomaže mnogim edukatorima, a nas u školi, a ni u vrtićima baš kao ni roditelje nitko nije naučio kako da to činimo na pravilan način.”

SAVJETI ZA RODITELJE

O MEN

Odlučila sam mijenjati svijet na svoj način, a to je preko roditelja malih a velikih ljudi. Nikad nisam bila kao sva druga djeca! Upravo to je i razlog zašto cijenim drugačiju djecu te volim raditi s njima. I dok su se prijateljice igrale lutkicama, ja sam trčala s dječacima i puškama. I dok su tinejdžerke imale postere po zidu, ja sam čitala Bhagavat-gitu i postala vegetarijanka. Po završetku školovanja neko vrijeme sam boravila u vjerskoj zajednici gdje sam stekla uvid u drevnu mudrost vedskih spisa.

SVJEDOČANSTVA