Škola za roditelje

ŠKOLA ZA RODITELJE – RODITELJ ZA 5!

Pratite najave u nadolazeća predavanja jer sam na vaš zahtjev odlučila pojedinačno održavati svako predavanje, ali ako se vi želite prijaviti odjednom na sva, imate popust.

Zamislite da dobijete priliku ići ponovno u školu!

I to ne bilo kakvu školu nego u školu za roditelje koja vam nudi alate, tehnike, metode, postupke i recepte da budete uspješniji roditelj.

Škola u kojoj dobijete podršku i usmjerenje na putu roditeljstva.

Škola u kojoj dijelite i razmjenjujete svoja životna iskustva iz odgoja te dobijate potvrdu da radite dobro i saznajete kako možete još i bolje.

Jeste li znali da su istraživanja pokazala da djeci nije najvažnije ono što ih učite i čemu ih podučavate kao ni znanja koja im prenosite već odnos koji imate s njima i količina ljubavi koju unosite u rad s njima?

U skladu s time, organiziram Školu za roditelje pod nazivom

RODITELJ ZA 5!

koja vam neće nuditi samo novije tehnike i metode prilagođene modernim generacijama već i osobni razvoj vas kao roditelja te tako utjecati na povećanje vašeg samopouzdanja i razvoj samopoštovanja. Time ćete imati veći utjecaj na dijete. Roditelj koji sebe poštuje, ne vrijeđa dijete i zna se nositi s njime.

Teme i datumi održavanja u školi za roditelje:

6.2.2024., utorak – KAKAV SAM RODITELJ – Vrste roditelja i utjecaj svakog od njih na ponašanje djeteta. Kako osvještavanjem koji si tip roditelja može pomoći sebi i djetetu da postignete bolji rezultat u odgoju?

2.2024., utorak – EMOCIJE U RODITELJSTVU – Utjecaj negativnih emocija na razvoj djeteta. Koliko je emocionalni razvoj bitan za dijete? Što sve možete činiti da emocionalno ne oštetite dijete?

2.2024., utorak – OKIDAČI U PONAŠANJU RODITELJA I DJETETA – Zbog čega neka djeca reagiraju izrazito burno dok druga nisu takva? Zbog čega se neki roditelji ponašaju se burno prema djeci? Tehnike smirivanja.

2.2024., utorakKAKO DJETETU POSTAVITI PRAVILNO PITANJE? – Pravilno postavljanje pitanja. Što pitati dijete a što nikako ne?

3.2024., utorakUTJECAJ RODITELJSKIH UVJERENJA NA ODGOJ DJETETA – U nasljeđe smo dobili uvjerenja vlastitih roditelja koja prenosimo na dijete. Koliko su nam korisna u odgoju djeteta?

3.2024., utorak – OBITELJSKE VRIJEDNOSTI I PRAVILA – Svaka obitelj ima svoja pravila i vrijednosti. Osuđuju li vas drugi, možda samo nemaju jednake vrijednosti kao vi. Osuđujete li vi njih, možda samo nemate ista pravila kao oni. Koja su pravila neophodna da bi se dijete osjećalo voljeno?

3.2024., utorak – KAKO PREPOZNATI STRAST I INTERESE DJETETA? – Svako dijete od malih nogu pokazuje afinitete za ono što će biti jednog dana. Zanemarimo li to i namećemo svoje kao roditelji možemo uvelike pogriješiti jer se dijete možda nikada neće time baviti a potrošilo je život na školovanje a vi hrpu živaca da ga tjerate ono što ne želi. Kako prepoznati djetetove afinitete i voditi ga od malih nogu onome što stvarno želi?

  • tijekom susreta će biti mnoštvo vježbi i primjera iz prakse

Vrijeme održavanja škole za roditelje:

– utorkom od 19 do 21 sat, a prema potrebi, pitanjima ili raspravi oko teme i duže, ovisno o grupi

Edukacije će se održavati preko aplikacije Zoom.

Škola za roditelje = Putokaz na putu roditeljstva

Jeste li kada jeli nešto ukusno i zatražili recept? Kada ste sami isprobali recept, ono što je vama ispalo, nije bilo kao original.

Katkada nam uz recept trebaju i usmjerenja osobe čiji je recept te smo tako sigurniji u rezultat i uspjeh.

Tako Škola koristi svakom roditelju kao putokaz na putu roditeljstva, daje smjernice za što efikasniji odgoj, uči ovladati nepredvidive situacije s djetetom, nudi moju podršku te razmjenu iskustava drugih roditelja, pomaže da odgajate u miru te tako utječete na sklad unutar obitelji te ćete biti sve sigurniji u svoje postupke prema djetetu.

Nakon škole će vam biti jasno što možete bolje i uspješnije a gdje ima prostora za napredak.

Svaki susret traje po 2 sata i podijeljen je na predavalački dio i dio s vježbama na konkretnim primjerima te razmjena iskustva.

Iskoristit ćemo taj bogati rezervoar roditeljske riznice da prepoznamo predvidjeti situacije u odgoju i naučimo pravilno reagirati na njih.

Svaki susret ima novu temu, vezanu na prethodnu no cjelokupna škola pokriva osnove u roditeljstvu.

Cijena Škole za roditelje

Cijena pojedinačnih predavanja je 40 eura a čitavog programa je 250 eura.

Možete plaćati i na 2 rate. Prvu ratu treba izvršiti prilikom prijave, a ostale treba uplatiti do kraja programa.

Ako ste već bila polaznica ovog istog programa a želite ponoviti naučeno, možete u pola cijene.


Svi susreti će biti online preko aplikacije Zoom te se potrebno osigurati tehnički prije početka (skinuti aplikaciju, pripremiti slušalice i osigurati vrijeme za sebe).

Možda trenutno niste sigurni u roditeljske kompetencije a što kada bih vam rekla da ćete nakon Škole za roditelje biti sigurni u svoje kompetencije i svjesni svega što znate i što su vaše jače strane jer će svaki polaznik dobiti uvid što je sve potrebno znati s područja roditeljstva i baš to će i dobiti.

Moći ćete više vjerovati u sebe i sa sigurnošću i čvrstim stavom djelovati prema djetetu bez imalo grižnje savjesti da u nečemu griješite.

Što ako vam Škola pomogne da dobijete širinu u znanju te s lakoćom počnete odgajati?

>>> Prijavite se u Školu roditeljstva i kvalitetno ispunite svoju roditeljsku ulogu! Osigurajte sebi i djetetu potrebna znanja i kompetencije!

Rekli su o Školi…

“Uz vašu Školu upisao sam i program “Rastimo zajedno” i škole roditeljstva u sustavu. Moram iskreno reći da je Vaša škola jedina koja priča o bitnim stvarima, vrlo je praktična i primjenjiva a ne suhoparna teorija koju svatko može pročitati online ili u dostupnim knjigama o odgoju djeteta. Moja očekivanja od tih drugih programa su bila velika ali sam bio u krivu. Vaša predavanja daju najviše rezultata u praktičnom smislu odgoja. Hvala vam od srca.” (tata Branko M.)


Pohađala sam Školu za roditelje i kroz ciklus od sedam predavanja stekla mnoga nova i praktična znanja. Mogu reći da mi najbitnije što je sve visoko praktično i upotrebljivo odmah. Anita je uvijek bila dostupna ako bi se pojavile neke nedoumice. Tijekom cijelog procesa osvijestila sam koliko sebe trebam mijenjati da bi bila najbolja prvo za sebe, a onda i za ostatak svoje obitelji. Kroz Školu za roditelje mogu reći i da sam dobila više samopouzdanja da je ono što radim u odgoju dobro i da mogu lakše sve naučeno primijeniti. Anita od srca hvala. (mama Petra)


U početku sam smatrala da je to samo još jedno u nizu predavanje o odgoju, no ispostavilo se drugačije. Malo je reci da sam stvarno oduševljena svime sto sam dobila ovdje; puno korisnih informacija i metoda koje mi mogu pomoći da bolje razumijem sebe i svoju djecu te da nam proces odrastanja prođe sto lakše, da savladamo zajedno sve izazove koje nam nosi. Počela sam polako primjenjivati neke od metoda na koje ste nam ukazali i već se vide prvi rezultati. Sviđa mi se to sto ste nam na konkretnim primjerima objasnili koje metode i kada je najbolje upotrebljavati, a nama preostaje da to provedemo u praksi. (mama Nikolina)


PRIJAVA