Škola za roditelje

ŠKOLA ZA RODITELJE – “RECEPTI” ZA VRHUNSKI ODGOJ

Zamislite da dobijete priliku ići ponovno u školu!

I to ne bilo kakvu školu nego u školu za roditelje koja vam nudi alate, tehnike, metode, postupke i recepte da budete uspješniji roditelj.

Škola u kojoj dobijete podršku i usmjerenje na putu roditeljstva.

Škola u kojoj dijelite i razmjenjujete svoja životna iskustva iz odgoja te dobijate potvrdu da radite dobro i saznajete kako možete još i bolje.

Jeste li znali da su istraživanja pokazala da djeci nije najvažnije ono što ih učite i čemu ih podučavate kao ni znanja koja im prenosite već odnos koji imate s njima i količina ljubavi koju unosite u rad s njima?

U skladu s time, organiziram školu za roditelje pod nazivom Recepti za vrhunski odgoj koja vam neće nuditi samo novije tehnike i metode prilagođene modernim generacijama već i osobni razvoj vas kao roditelja te vam tako utjecati na povećanje samopouzdanja i razvoj samopoštovanja.

Teme u školi za roditelje:

– koje vrste roditelja postoje i utjecaj svakog od njih na ponašanje djeteta

-roditelj kao bezuvjetna podrška djetetu

-odgoj iz ljubavi

– važnost principa uvažavanja i poštovanja unutar obitelji

– pravilno postavljanje pitanja djetetu – Što da, a što nikako ne!

– kako razgovarati s djetetom u skladu sa svakim tipom djeteta

-moć priča i igre u odgoju djeteta

-razvijanje odgovornosti djeteta kroz pozitivne emocije

– emocionalni i intelektualni rječnik djeteta

– kako stanje roditelja utječe na dijete

– kako da postavite pravo pitanje djetetu a da odmah dobijete odgovor bez da se živcirate i potaknete okidače (svoje ili djetetove)

– okidači u ponašanju djeteta i roditelja

– moć uvjerenja na odgoj djeteta

– obiteljske vrijednosti

– obiteljska pravila

– zahvalnost

– važnost dodira u odgoju i moć zagrljaja

– moć pohvale u odgoju

– kako prepoznati strast i interese svojeg djeteta

– razmjena iskustva s drugim roditeljima

– vježbe i primjeri iz prakse

Škola za roditelje = Putokaz na putu roditeljstva

Jeste li kada jeli nešto ukusno i zatražili recept? Kada ste sami isprobali recept, ono što je vama ispalo, nije bilo kao original.

Katkada nam uz recept trebaju i usmjerenja osobe čiji je recept te smo tako sigurniji u rezultat i uspjeh.

Tako škola koristi svakom roditelju kao putokaz na putu roditeljstva, daje smjernice za što efikasniji odgoj, uči ovladati nepredvidive situacije s djetetom, nudi moju podršku te razmjenu iskustava drugih roditelja, pomaže da odgajate u miru te tako utječete na sklad unutar obitelji te ćete biti sve sigurniji u svoje postupke prema djetetu.

Nakon škole će vam biti jasno što možete bolje i uspješnije a gdje ima prostora za napredak.

Organizirana je tako da traje nekoliko susreta, po jedan susret tjedno.

Svaki susret traje po 2 i pol sata i podijeljen je na predavalački dio i dio s vježbama na konkretnim primjerima te razmjena iskustva.

Iskoristit ćemo taj bogati rezervoar roditeljske riznice da prepoznamo predvidjeti situacije u odgoju i naučimo odreagirati na njih.

Svaki susret ima novu temu, vezanu na prethodnu no cjelokupna škola pokriva osnove u roditeljstvu.

Cijena svih susreta odjednom je 1111 kn, plativo u 2 rate. Možete platiti i na 2 rate ali tada je cijena nešto viša – 1400 kn s time da prvu ratu trebate platiti prilikom prijave prije početka škole za roditelje, a drugu na pola susreta.

Svi susreti će biti online preko aplikacije Zoom te se potrebno osigurati tehnički prije početka (skinuti aplikaciju, pripremiti slušalice i osigurati vrijeme za sebe).

Možda trenutno niste sigurni u roditeljske kompetencije a što kada bih vam rekla da ćete nakon škole za roditelje biti sigurni u svoje kompetencije i svjesni svega što znate i što su vaše jače strane jer će svaki polaznik dobiti uvid što je sve potrebno znati s područja roditeljstva i baš to će i dobiti.

Moći ćete više vjerovati u sebe i sa sigurnošću i čvrstim stavom djelovati prema djetetu bez imalo grižnje savjesti da u nečemu griješite.

Što ako svaki vaš recept koji dobijete može biti  uspješan uz odlično vodstvo?

>>> Prijavite se u školu roditeljstva i kvalitetno ispunite svoju roditeljsku ulogu! Osigurajte sebi i djetetu potrebna znanja i kompetencije!

PRIJAVA