O meni

Odlučila sam mijenjati svijet na svoj način, a to je preko roditelja malih a velikih ljudi.

Upravo to je i razlog zašto cijenim drugačiju djecu te volim raditi s njima.

I dok su se prijateljice igrale lutkicama, ja sam trčala s dječacima i puškama.

I dok su tinejdžerice imale postere po zidu, ja sam proučavala Vede i postala vegetarijanka.

Stigla sam se udati, imati dvoje djece, odgojiti ih u pristojne mlade ljude i usput se zaposliti kao učiteljica nižih razreda i spoznati da je to posao za koji me Bog stvorio.

Znate li onaj osjećaj kada svaki dan idete na posao s veseljem?!

Eeee, to vam ja živim svaki dan! Volim svoj posao. Obožavam ga!

Djeca su mi mali-veliki ljudi me podučavaju svemu što god znam.

Kao što postoji knjiga – Sve što znam naučio samu vrtiću…tako ja mogu reći, sve što znam učim od djece u školi. To su moji anđeli. Tjeraju me da se educiram o svemu i pronađem ili osmislim načine kako da im pomognem da budu još bolji, a tada i mene učine boljom osobom.

Godinama prakticiram duhovnu praksu. Kroz meditaciju čovjek spozna i povezuje mnoge situacije. Shvaćam da je sve u svijetu povezano. Ako nekome učinim nešto lijepo to će imati domino efekt. Posljednjih godina sam razmišljala kako da uvećam taj domino efekt. A kad nešto jako želiš, onda ti to i dođe.

Primjećujem da ima roditelja koji muku muče s odgojem djece jer se rađaju neki novi klinci. Imam sreću i blagoslov da znam s tim novim klincima.

Inače sam vedra i pozitivna osoba, koja u svemu vidi rješenje a ne problem te mogu pomoći roditeljima da se lakše nose s onim što im je izazov. Otud se rodila ideja za osnivanjem firme koja će nuditi edukaciju, podršku, pomoć, poticaj i motivaciju roditeljima da ustraju u svojim roditeljskim obvezama te da jednog dana budu ponosni roditelji svojeg uspješnog i sretnog djeteta.

Užurbani tempo života i stres ostavljaju traga u roditeljskom odgoju te je ponekad i mrvičak usmjerenja dovoljan da dobijete novi zanos i polet za bolje sutra.

Tu nastupam ja!

Ako smatrate da ste se pogubili, da ne znate kako na kraj s djetetom, da mu ne znate objasniti, da dijete ne zna kako, da vam nedostaje organizacije oko djeteta, imate problema u odnosima… pozovite mene pa ćemo zajedno lakše pronaći efikasno rješenje.

Po struci sam učiteljica razredne nastave. Radim u I. osnovnoj školi Čakovec. Imam 20-ak godina iskustva rada u školi s djecom i roditeljima.

Neprestano radim na osobnom razvoju te pohađam raznorazne edukacije radi unapređenja svojeg rada ali i sebe kao osobe.

Završila sam edukaciju na Coaching Akademiji Slavice Squire te sam profesionalni coach. Završila sam i edukaciju za NLP trenera na istoj Akademiji kao i Prezentacijske vještine, te prošla i sve druge programe koje Akademija nudi – Power Life Design, Power Love Design, Power Business Design.

Poznata sam po tome da sam detaljna i kada nešto počnem, završim sve do kraja.

Volim se baviti emocijama i emocionalnim razvojem te sam svojoj edukaciji dodala i peat metodu koju primjenjujem u coachingu.

Smatram da je cjeloživotno učenje najbolja životna investicija.

I sama osmišljavam i kreiram svoje radionice za roditelje i djecu, te edukacije za roditelje i žene.

Kako radim u školi svi moji programi proizlaze iz prakse. Godinama održavam radionice i edukacije za roditelje i svoje učenike koje su se pokazale vrlo učinkovite, a roditelji i djeca zadovoljnima.

Nastojim biti uključena i u humanitarni rad te sam kroz projekte uključena u pomoć čakovečkom azilu za napuštene životinje. U tome nastojim aktivirati i svoje učenike.

Moje uvjerenje je da poslije ovog života ne ostaje ono što smo skupili nego ono što smo dali.

Nastojim živjeti u skladu s tim.