PROGRAM ZA ŽENE U PRIRODI

JEDAN DAN SAMO ZA SEBE – NAUČI SE OPUSTITI

U prirodi žene je da uživa, da bude kreativna i da zastane u trenutku.

Kako je većina nas odgajana u muškom principu, tako smatramo da trebamo biti što efikasnije i nikako besposlene, da trebamo raditi nekoliko poslova u isto vrijeme, što manje odmarati te neprestano biti zaposlene.
Tako je došlo do toga da kada malkice sjednemo osjećamo krivnju i počnemo se opravdavati drugima da smo tek sjele i da ćemo brzo ponovno u akciju, kao da činimo nešto loše ako se odmaramo.
Zato je vrijeme da se naučimo opustiti bez imalo grižnje savjesti ili krivnje da radimo nešto loše.
Kada bismo shvaćale što sve sebi dobro činimo time što zastajemo u danu, radile bismo to i češće.
Tome nas uči program za žene u prirodi.

Kada će biti?

Plan je da jednom do dva puta godišnje organiziram program za žene u prirodi na kojem bismo se opuštale, meditirale, vježbale i još više upoznale sebe družeći se s drugim ženama i razmjenjujući žensku energiju.

Ove godine će biti prvi susret 13. rujna na rođendan moje kćeri koja je mene naučila zastati u trenutku i uživati u malim stvarima bez grižnje savjesti. Ona je pokrenula buđenje žene u meni i zahvalna sam joj na tome.

Destinacija!

Imat ćemo edukativno žensko druženje.

Krenut ćemo u nedjelju ujutro s dekicama i košarama s hranom put Samobora.
Već u autobusu ćemo imati jutarnje opuštanje i meditaciju za predivan dan u ženskom društvu.

Nakon toga idemo do Grgosove špilje gdje je moguć razgled, ako želite.
Naša destinacija je Bio park Divlje vode gdje ćemo imati razgled parka i posjet ZOO u kojem se nalaze jeleni, srne, vijetnamske svinje, divlje patke, paunovi, biserke, magarac, konji, bazeni s pastrvama…

Bio park Divlje vode je dio parka prirode Žumberak – Samoborsko gorje koji je zbog svoje prekrasne prirode osnovan 1999. godine. Nalazi se u dolini potoka Bregane.

Tamo ćemo imati zajednički ručak. Naime, većina žena jede s nogu i zaboravila je propisno se hraniti, sažvakati hranu dovoljno puta, razgovarati usput uz kreiranje dobre atmosfere te još važnije usporiti u jedenje te jedenje pretvoriti u ritual uživanja.
Tako ćemo se opet prisjetiti kako se to radi i osvijestiti pogreške koje svakodnevno radimo a možemo ih mijenajti pa čak podučiti svoje članove obitelji da se ponašaju drugačije, s više ljubavi prema sebi.

Ponesite sa sobom divne dekice na kojima se možemo izležavati, opuštati i zastati.

NEĆE BITI SAMO IZLEŽAVANJA!

Tamo vas čeka razgibavanje uz pilates koji će za vas voditi Maja Zorec iz fitnes centra Sport Time iz Varaždina.

Imat ćemo i edukativni dio PROGRAMA ZA ŽENE (ništa od onog što ste već slušale vi koje ste prošle). Radit ćemo vježbe upoznavanja sebe i rada na sebi.
Čitavim putem ću vas podsjećati na principe žene i življenja u ženskom tijelu.

Za taj dan je moja topla preporuka da se obučete ugodno ali i lijepo. Budite zgodne i dotjerane. Učinite sve da se dobro osjećate u svojoj koži. Ako treba, ponesite i rezervnu odjeću da se preskinete ako imaet sklonosti preznojavanju.
Dobro je da žena dobro poznaje sebe i svoje mogućnsoti te učini sebi dan ugodnim u svakom trenutku. Katkada je bolej da ponesemo rezervnu odjeću nego da se čitav dan ispričavamo drugima zbog toga kako smo znojni ili slično.

Nakon toga odlazimo u Samobor gdje imate slobodno vrijeme za desert – poznate kremšnite, šetnju gradom ili čašu vina, što god poželite. Ovaj dio je slobodan za vas tako da vam nitko neće dahtati za vratom.

Povratak je navečer.
Znači, imate priliku jednu nedjelju odvojiti isključivo za sebe – za rad na sebi izvana i iznutra.

Što ćemo raditi?

 • jutarnje upoznavanje na autobusu
 • jutarnje opuštanje i najava dnevnih zbivanja
 • odlazak u spilju i razgled
 • odlazak u Bio park, vježbanje
 • edukativni dio programa
 • ručak
 • popodnevni odmor na dekicama
 • međusobno druženje
 • odlazak u Samobor na kremšnite
 • povratak doma

Čitavim putem ćete imati mogućnost edukacije, postavljanja pitanja, mogućnost grupnog coachinga, predavanja, savjetovanja.…ili pak opuštanja bez svega navedenog, ako imate potrebu izdvojiti se iz skupine, što je isto u redu.

Cijena programa za žene u prirodi?

Cijena programa je 350 kn ako se prijavljujete sami. Ako prijavljujete sebe i prijateljicu, cijena je za obje 666 kn ali treba jedna od vas izvršiti uplatu za obje.

U cijenu su uključeni:

 • prijevoz autobusom
 • voditelj putovanja
 • ulaznica u Grgosovu špilju
 • ulaznica u bio park Divlje vode
 • ručak u bio parku Divlje vode
 • vježbe pilatesa licencirane voditeljice
 • edukacija program za žene u prirodi tijekom čitavog puta i u bio parku
 • osiguranje i troškovi organizacije

U cijenu nije uključeno:

 • piće i kave tijekom puta
 • kremšnite u Samoboru

Bez obzira gdje se uključujete tijekom puta (Čakovec, Varaždin ili Zagreb), cijena je ista zbog mjesta koje vam čuvamo od startne pozicije.

Postoji mogućnost da možda ne želite ručati tamo, tada vam je cijena umanjena za iznos ručka.

Naučite se opustiti i pokazati svoju pravu prirodu žene!

OSTALE INFORMACIJE

Broj mjesta je ograničen na jedan autobus, cca 50 žena.
Poželjno je da povedete prijateljicu jer ćemo raditi vježbe u paru te ćete biti opuštenije kada ste s poznatim osobama.
Neke od vas su već bile polaznice mojih programa za žene te znaju i druge polaznice i neće biti problem da se spojite u parove.

Poanta je da shvatimo i naučimo da žena ženi može biti podrška, oslonac, prijateljica i ona koja ju razumije bolje nego itko jer funkcionira po istom ili sličnom principu umjesto da smo zavidne jedna na drugu ili da smo jedna drugoj vučice, učimo jedna drugoj dizati vibraciju i puniti se ženskom energijom.
Jer mi to možemo! To nam je osnovna svrha postojanja.

Prijaviti se možete na mail info@anitavadas.com.
Kada se sva mjesta popune, mogu vas staviti na listu čekanja u slučaju da netko odustane. Sigurnije je da se prijavite na vrijeme.

PRIJAVA