ANITA VADAS | PRIPREMA DJETETA ZA ŠKOLU
ANITA VADAS | PRIPREMA DJETETA ZA ŠKOLU
ANITA VADAS - Savjetnica za uspješno roditeljstvo!
Anita, Vadas, savjetnica, roditeljstvo, djeca, učenici
960
page-template-default,page,page-id-960,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
PRIPREMA DJETETA ZA ŠKOLU
17328094_10208865818824969_652240626_n

Radionica “PRIPREMA DJETETA ZA ŠKOLU” namijenjena je djeci u dobi od 5 godina do polaska u školu. Svrha je podučiti aktivnostima koje je potrebno svladati prije škole.

Kroz svakodnevne aktivnosti i igru možete izvježbati sve što dijete treba znati prije škole. Pri tome ne mislim na čitanje i pisanje.

Ova radionica obiluje idejama koje možete primjenjivati svakodnevno, bogata je materijalima koje potiču na kreativnost i igru, razvija maštu kako djeteta tako i roditelja i ono najvažnije nudi roditelju pravilnu edukaciju o tome kako pravilno pripremiti dijete za školu i u kojem smjeru je potrebno poraditi na fizičkoj, emotivnoj, socijalnoj i higijenskoj razini.

Zbog velike potražnje, radionica je i snimljena te ju možete nabaviti po istoj cijeni kao i kada dolazite na nju s djetetom. Za više info o tome javite se na mail a djelić možete pogledati ovdje.

Trajanje radionice: 2 sata

Dob djeteta: 5-7 godina