e-Savjetovanje

Želite li kvalitetno pripremiti dijete za školu, imate u ponudi dva videa na kojima je cijela moja radionica. U prvom dijelu objašnjavam u 45 minuta što sve kao roditelj možete raditi s djetetom prije polaska u školu. Drugi dio traje sat vremena i pun je praktičnih vježbi koje možete pretvoriti u igru s djetetom.
Radionica je namijenjena djeci od 5 godina do polaska u školu. Cijena svakog dijela je 50 kn, a za komplet od oba dijela dobivate i pisane upute gratis.

Najava za e-edukaciju priprema za školu”

Dojmovi s radionice “Pokušaj me razumjeti” u Varaždinu…

Dogodi se da ne razumijemo što nam je dijete htjelo reći. Kako to izbjeći?!

Dozvolite li sebi da na svaku situaciju gledate sa više kutova, počet ćete vidjeti rješenja.

Vikanjem ne kompenzirate apsolutno ništa. Vikanjem ne rješavate ništa. Vikanjem glumite žrtvu i patnicu. Vikanjem ne preuzimate odgovornost za sve što vam se događa. Akcijom da. Krenite u akciju – prestanite vikati i počnite djelovati i malo po malo vidjet ćete čuda.

]Evo nešto s radionice o zahvalnosti “Hvala što postojiš”. Vježba kojom možete pobuditi osjećaj zahvalnosti u svojem srcu. Ovo je jedna od vježbica u nizu kojom pobuđujemo osjećaj zahvalnosti. Što smo više zahvalni to nam je viša i bolja kvaliteta života.

Dojmovi s radionice “Hvala što postojiš” u Čakovcu…

Poželite sebi za 2017. – želim biti sretna mama i učinit ću sve da to i postanem. Ako već jeste sretna mama poželite biti još sretnija i zadovoljnija mama. Uvijek može bolje!

Ono što vas čini boljim roditeljima je način na koji gledate na neke situacije. Naučite to i svoju djecu i dali ste im savršen alat za život!

Svatko od nas ima neki strah. Imam ga i ja, ali znam kako pobijediti svoj strah. Mogu i vas naučiti. Naročito ako ste roditelj koji živi u strahu ili imate dijete koje se boji.