ŠKOLA ZA RODITELJE

ŠKOLA ZA RODITELJE – “RECEPTI” ZA VRHUNSKI ODGOJ

Zamislite da u ovim godinama dobijete priliku ići ponovno u školu!

I to ne bilo kakvu školu nego u školu za roditelje koja vam nudi alate, tehnike, metode, postupke i recepte da budete uspješniji kao roditelj.

Škola u kojoj dobijete podršku i usmjerenje na putu roditeljstva.

Škola u kojoj dijelite i razmjenjujete svoja životna iskustva iz odgoja te dobijate potvrdu da radite dobro i saznajete kako možete još i bolje.

Jeste li znali da su istraživanja pokazala da djeci nije najvažnije ono što ih učite i čemu ih podučavate kao ni znanja koja im prenosite već odnos koji imate s njima i količina ljubavi koju unosite u rad s njima?

U skladu s time, organiziram školu za roditelje pod nazivom Recepti za vrhunski odgoj koja vam neće nuditi samo novije tehnike i metode prilagođene modernim generacijama već i osobni razvoj vas kao roditelja te vam tako utjecati na povećanje samopouzdanja i razvoj samopoštovanja.

Teme u školi za roditelje:

– koliko stanje roditelja utječe na dijete i kako ga mijenjati

– kako imati što bolju komunikaciju unutar obitelji

– utjecaj roditeljskih emocija na dijete

– kako postaviti granice u odgoju

– emocionalni i intelektualni rječnik djeteta

– utjecaj priča na dijete

– kako da postavite pravo pitanje djetetu a da odmah dobijete odgovor bez da se živcirate i potaknete okidače (svoje ili djetetove)

– okidači u ponašanju djeteta i roditelja

– moć uvjerenja

– obiteljske vrijednosti

– obiteljska pravila

– zahvalnost

– važnost dodira u odgoju i moć zagrljaja

– kako prepoznati strast i interese svojeg djeteta

– razmjena iskustva s drugim roditeljima

– vježbe i primjeri iz prakse

– moje mentorsko vođenje tijekom čitavog programa

Škola za roditelje = putokaz na putu roditeljstva

Jeste li kada jeli nešto ukusno i zatražili recept? Kada ste sami isprobali recept, ono što je vama ispalo, nije bilo kao original.

Katkada nam uz recept trebaju i usmjerenja osobe čiji je recept te smo tako sigurniji u rezultat i uspjeh.

Tako će škola služiti svakom roditelju kao putokaz na putu roditeljstva, dati smjernice za što efikasniji odgoj, naučiti ovladati nepredvidive situacije s djetetom, nuditi moju podršku te razmjenu iskustava drugih roditelja, pomoći da odgajate u miru te tako utjecati na sklad u obitelji te će roditelj biti sve sigurniji u svoje postupke prema djetetu.

Nakon škole će vam biti jasno što možete bolje i uspješnije a gdje ima prostora za napredak.

Organizirana je tako da traje mjesec i pol, svaki tjedan po jedno večernje predavanje od 3 sata preko aplikacije Zoom. Ta tri sata će biti podijeljena na predavalački dio i dio s vježbama na konkretnim primjerima te razmjena iskustva. Iskoristit ćemo taj bogati rezervoar roditeljske riznice da prepoznamo predvidjeti situacije u odgoju i naučimo odreagirati na njih.

Svaki susret ima novu temu, vezanu na prethodnu a cjelokupna škola pokriva osnove u roditeljstvu.

Termini održavanja:

  • uskoro

Ovladajte svojim okidačima zbog kojih živčanite, stanje roditelja

Postavljanje pravih pitanja djetetu

Kako se emocionalno povezati s djetetom, moć zahvalnosti

Obiteljske vrijednosti

Moć roditeljskih uvjerenja u odgoju djeteta

Utjecaj priča na odgoj djeteta ii važnost zagrljaja

Što će biti moje dijete kad odraste? Strast i svrha djeteta.

Cijena svih 7 susreta odjednom je 1500 kn i rezervira vam se mjesto. Možete platiti i na rate, ali onda je cijena 1800 kn s time da prva rata iznosi 900 kn i treba je uplatiti prije početka škole. Za detalje oko plaćanja možete me kontaktirati osobno.

Susreti će biti online, preko aplikacije Zoom, vikendom navečer od 18 do 21 sat. Svaki susret se snima i možete ga gledati sve do kraja programa.

Kroz čitavu školu formiramo grupu podrške roditeljima te tijekom čitavog programa imate moju podršku i mentoriranje u odgoju.

Možda trenutno niste sigurni u roditeljske kompetencije a što kada bih vam rekla da ćete nakon škole za roditelje biti sigurni u svoje kompetencije i svjesni svega što znate i što su vaše jače strane jer će svaki polaznik dobiti uvid što je sve potrebno znati s područja roditeljstva i baš to će i dobiti.

Moći ćete više vjerovati u sebe i sa sigurnošću i čvrstim stavom djelovati prema djetetu bez imalo grižnje savjesti da u nečemu griješite.

Što ako svaki vaš recept koji dobijete može biti  uspješan uz odlično vodstvo?

>>> Prijavite se u Školu za roditelje i kvalitetno ispunite svoju roditeljsku ulogu!