DOSLJEDNOST U ODGOJU U IVANIĆ-GRADU

Prije godinu dana me ravnateljica Dječjeg vrtića Roda u Ivanić-Gradu pozvala da održim predavanje Odgoj bez vike u njihovom vrtiću za roditelje njihovih polaznika. Ona i ja se slažemo kako roditelji imaju premalo prilika za edukacije o roditeljstvu te me odlučila pozivati jednom godišnje.

Održat će se u ponedjeljak, 3.12. u 17 sati. Ovaj puta o važnosti dosljednosti u odgoju, o tome kakvu poruku šaljemo djeci kada smo dosljedni, o postavljanju granica i jasnih pravila koja dijete razumije te samim time zna što mu je za činiti.

Predavanje nudi rješenja koja roditelju omogućuju da pri primjeni svojih odgojnih metoda s lakoćom nauči biti dosljedan prema djetetu.

Životno iskustvo pokazuje da su nagrade i kazne nedjelotvorne na duži rok, no ima nešto što djeluje uvijek, nešto što koristi djetetu jednako kao roditelju.

Kada naučite rješenje tada nema više ni problema jer se ne stignu pretvoriti u problem. Dovoljno je samo zauzeti pravilan stav u početku i to je to.

Na ovom predavanju saznajete rješenje koje vam pomaže u odgoju, koristi da vaše odgojne metode zažive, da vas dijete shvaća ozbiljno te da sami ne trošite suvišnu energiju na nedjelotvorne načine odgoja.

Traje 2 sata.

Raduje me što sve više ravnatelja shvaća da je neophodno roditeljima omogućiti edukaciju a ne samo očekivati  i podrazumijevati da će se roditelji sami educirati. Veselim se susretu!

PRIJAVA