ETO VAM PRILIKE, NO HOĆETE LI JE ISKORISTITI

Jeste li imali savršeno djetinjstvo?

Imate li neke propuste iz djetinjstva?

Kad bi vam došla čarobna vila i rekla da se možete vratiti u djetinjstvo da popravite neke stvari, biste li imali što popraviti, izmijeniti, uraditi drugačije, bolje?

Imam za vas iznenađenje!

Dobili ste dijete da učinite drugačije, bolje, da popravite stvari, da izmijenite nepravdu, napravite drugačije i bolje jer se vama nije svidjelo kako su to vama činili.

I što vi činite po tom pitanju?

Ponavljate li iste greške roditelja? Ponavljate li iste rečenice koje su vam oni govorili a vi ste ih mrzili? Kažnjavate djecu iako ste mrzili kazne?

Što ste učinili drugačije? Što ste do sada učinili bolje? Ljepše?

Na koje svoje odgojne postupke ste ponosni a koje je potrebno što prije mijenjati?

Pokušajte se sjetiti  ili nastojte osvijestiti svoje djetinjstvo. Čega se lijepog sjećate? Kojeg roditeljskog rituala? Što ste voljeli kada su roditelji radili? Što vam vraća osmijeh na lice? Zbog čega ste ponosni na svoje roditelje?

Pokušajte se sjetiti i onog lošeg, one ružnije strane odgoja, djetinjstva i roditeljskih postupaka. Što su to oni radili a vama je smetalo i uznemiravalo vas? Radite li vi to isto danas svojoj djeci? Znate li za neku alternativu tome kako biste promijenili to djelo?

U današnjem svijetu prepunom dostupnih informacija o odgoju možete se educirati i saznati razne načine, metode i tehnike koje možete primijeniti u odgoju djeteta. Većina roditelja radi onako kako najbolje zna i vrlo rijetko propitkuje sebe i svoje metode. Ima boljih. Ima lakših. Ima onih koje su provjerene i testirane i s lakoćom primjenjive. Pitanje ej samo što čekate i ne naučite nešto što će vama olakšati.

Seminar Roditelj za 5 daje osnove i kroz vježbe propitkuje vaše metode želeći vam osvijestiti kvalitetu vašeg rada s djecom. U društvu roditelja čut ćete i moći usporediti sebe i svoje metode ili saznati njihove primjenjive i korisne.

Ima toliko lijepih miroljubivih načina kojima možete odgajati s ljubavlju. Samo sebi dajte priliku da ih saznate, naučite i primijenite.

Ili ćete vi ići putevima svojih roditelja?

Dana vam je prilika da popravite što se popraviti da. Imate mogućnost učiniti nešto drugačije. Možete bolje.

Pitanje je samo – želite li išta učiniti po tom pitanju?

I kada vas jednog dana pitaju što ste učinili kako biste bili odličan roditelj, neka vaš odgovor bude SVE!

Naučite KAKO i olakšajte sebi i djetetu!

Detalji o školi za roditelje kao i prijavnica su ona OVOM LINKU. 

Nadam se da se vidimo i da ćete sebi dozvolite naučiti osnove koje svaki roditelj treba znati.

Želim vam puno sreće, a ako zapne – tu sam!

PRIJAVA