Osobni razvoj

Individualno radim pojedinačno s mamom, tatom, ženama ili pak parovima. Prema potrebi i s djetetom u prisustvu roditelja. Sve češće radim i s tinejdžerima.

Rad jedan na jedan je na principu coachinga.

Ne hrvatski termin coaching podrazumijeva vođeni razgovor u kojem coach vodi i podržava svojeg klijenta u ostvarenju njegovih ciljeva, želja i namjera.

Coach tijekom procesa omogućava klijentu nadilaženje osobnih granica, dovodi klijenta u stanje u kojem klijent može ciljano upotrijebiti svoje najbolje sposobnosti te ga podržava da svoje zadatke ispuni na najbolji mogući način.

Uvođenjem coaching tehnika nudi dragocjenu podršku i stručnu pratnju u svladavanju teških situacija ili promjena.

Dolaskom k meni i povjerenjem koje mi ukažete ja vama postajem pratnja i podrška prema određenom pravcu.

Usmjeravam vas i inspiriram da što brže i bezbolnije ostvarite zacrtano ili pak da tijekom procesa preispitate svoje odluke te ih promijenite, ako tako odlučite.

Moje metode su orijentirane na rješenja a ne na probleme.

Zajednički razvijamo nove strategije, drugačiji način razmišljanja i djelovanja nasuprot trudu i fokusu da se riješe problemi i konflikti iz prošlosti.

Kada vam je potrebna hitna odluka ili ste u periodu krize, vrlo vam je važna dostupnost coach-a koji će vam biti velika podrška da lakše prođete kroz takav period. U takvim situacijama ja sam tu da usmjeravam ka razvoju neophodnih resursa i strategija, pomažem prepoznati šansu za novi početak ili promjenu postojeće situacije.

Mnogim ljudima su potrebne usluge coachinga pri definiranju osobnih ili profesionalnih ciljeva gdje profesionalni coach može biti od neprocjenjive važnosti.

Coaching je osmišljen s ciljem da vas podrži u pronalaženju resursa, opcija i vještina neophodnih u postizanju uspjeha na osobnom, obiteljskom, partnerskom ili poslovnom planu.

Coaching osvjetljava stanje u kojem se trenutno nalazite, pomaže vam da utvrdite kuda želite ići, što vas zadržava da krenete i kako na najbolji mogući način naći put da krenete naprijed.

Ponekad postoje situacije u životu, na poslu ili privatno, kada nam je potrebna podrška coacha koji nije dio niti našeg privatnog, niti poslovnog okruženja i može vas potpuno nepristrano podržati i pratiti kroz tu situaciju.

Coach je netko tko je neutralan, nema osobne interese niti bilo kakve želje u vezi s određenom situacijom i može se u potpunosti koncentrirati na vaše ciljeve.

Coaching proces je krajnje osoban i jedino moguć unutar sredine koja je sigurna i strogo povjerljiva.

U procesu coachinga možete se baviti različitim temama poput:

 • Definiranje ciljeva i mogućnosti
 • Pronalaženje novih rješenja i ideja
 • Planiranje karijere
 • Pronalaženje potencijala i podrške
 • Uvid u vrijednosti kojima težite
 • Strategije odlučivanja
 • Zamjena ograničavajućih ponašanja novim, željenim ponašanjem
 • i još štošta.

Što treba bit rezultat coachinga, koliko intenzivan, na kojim ciljevima raditi, koja rješenja ćete naći, kojih tema ćete se dotaknuti, odlučujete Vi sami.

O meni kao coachu

Svoju edukaciju sam završila na Coaching Akademiji Slavice Squire u Beogradu.

Završivši Profesionalni Coaching stekla sam kompetencije da se profesionalno bavim coachingom, te uz podršku i supervizije u Coaching Akademiji postajem kompetentan coach i podrška drugim ljudima.

Posvećena sam učenju, radim na osobnom razvoju i edukaciji te neprestano učim nove tehnike i metode rada kako bih vama bila što bolji coach.

I sama prolazim kroz coaching na Akademiji i svjesna sam moći koju coaching ima na moj život i živote drugih.

Po završetku Intenzivnog Professional Coaching-a u trajanju od 9 dana odnosno 80 sati, stekla sam znanja i kompetencije kojima mogu podržati klijenta u:

 • Preciznom postavljanju ciljeva;
 • Pronalaženju novih ideja i rješenja;
 • Pronalaženju potencijala i podrške;
 • Promjeni i planiranju karijere;
 • Procesu donošenja odluka;
 • Rješavanju emocionalnih blokada i radu s emocijama;
 • Zamjeni ograničavajućih uvjerenja podržavajućim;
 • Rješavanju teških i problematičnih situacija;
 • Implementaciji novih navika kako bi efikasni i puni energije išli putem promjene koju ste zacrtali.

Zakažite i vi svoj termin!

Individualan rad obavljamo u uredu u Čakovcu, na Sajmištu. Ako živite udaljeno od Čakovca, možemo dogovoriti razgovor telefonom, viberom, mesengerom, Skypom ili Zoom-om.

Cijena je 350 kuna oko sat vremena.

Ako dogovorimo više susreta tada imate popust – 2 susreta za 600 kn, 3 susreta su 850 kn a 5 za 1400 kn.

Iskoristite priliku i javite se na mail info@anitavadas.com

PRIJAVA