Osobni razvoj

Individualno radim pojedinačno s mamom, tatom, ženama ili pak parovima. Prema potrebi i s djetetom u prisustvu roditelja. Sve češće radim i s tinejdžerima.

Rad jedan na jedan je na principu coachinga.

Ne hrvatski termin coaching podrazumijeva vođeni razgovor u kojem coach vodi i podržava svojeg klijenta u ostvarenju njegovih ciljeva, želja i namjera.

Uvođenjem coaching tehnika nudi dragocjenu podršku i stručnu pratnju u svladavanju teških situacija ili promjena.

Dolaskom k meni i povjerenjem koje mi ukažete ja vama postajem pratnja i podrška prema određenom pravcu.

Usmjeravam vas i inspiriram da što brže i bezbolnije ostvarite zacrtano ili pak da tijekom procesa preispitate svoje odluke te ih promijenite, ako tako odlučite.

Moje metode su orijentirane na rješenja a ne na probleme.

Zajednički razvijamo nove strategije, drugačiji način razmišljanja i djelovanja nasuprot trudu i fokusu da se riješe problemi i konflikti iz prošlosti.

Kada vam je potrebna hitna odluka ili ste u periodu krize, vrlo vam je važna dostupnost coach-a koji će vam biti velika podrška da lakše prođete kroz takav period. U takvim situacijama ja sam tu da usmjeravam ka razvoju neophodnih resursa i strategija, pomažem prepoznati šansu za novi početak ili promjenu postojeće situacije.

Coaching osvjetljava stanje u kojem se trenutno nalazite, pomaže vam da utvrdite kuda želite ići, što vas zadržava da krenete i kako na najbolji mogući način naći put da krenete naprijed.

Ponekad postoje situacije u životu, na poslu ili privatno, kada nam je potrebna podrška coacha koji nije dio niti našeg privatnog, niti poslovnog okruženja i može vas potpuno nepristrano podržati i pratiti kroz tu situaciju.

Coach je netko tko je neutralan, nema osobne interese niti bilo kakve želje u vezi s određenom situacijom i može se u potpunosti koncentrirati na vaše ciljeve.

U procesu coachinga možete se baviti različitim temama.

Što treba bit rezultat coachinga, koliko intenzivan, na kojim ciljevima raditi, koja rješenja ćete naći, kojih tema ćete se dotaknuti, odlučujete Vi sami.

O meni kao coachu

Svoju edukaciju sam završila na Coaching Akademiji Slavice Squire u Beogradu.

Završivši Profesionalni Coaching stekla sam kompetencije da se profesionalno bavim coachingom, te uz podršku i supervizije u Coaching Akademiji postajem kompetentan coach i podrška drugim ljudima.

Posvećena sam učenju, radim na osobnom razvoju i edukaciji te neprestano učim nove tehnike i metode rada kako bih vama bila što bolji coach.

Zakažite i vi svoj termin!

Individualan rad obavljamo u uredu u Čakovcu, na Sajmištu. Ako živite udaljeno od Čakovca, možemo dogovoriti razgovor telefonom, viberom, mesengerom ili Zoom-om.

Cijene savjetovanja:

1 savjetovanje – 60 eura

2 savjetovanja – 110 eura

3 savjetovanja – 150 eura

5 savjetovanja – 220 eura

Nakon izvršene uplate savjetovanja, javite se za dogovor oko termina na 098/564-290.

Iskoristite priliku i javite se preko obrasca.

PRIJAVA