JESTE LI SRETNO BIĆENCE?

Kakav život živite, takva ste i osoba.

Jeste li zadovoljni životom koji živite, odnosima koje imate, ljudima oko vas i svojim odnosom prema drugima, naročito dragim osobama s kojima živite?

 

Jeste li često čangrizavi, gunđate i žalite se na sve oko sebe? Niste zadovoljni postojećim stanjem a ne znate što mijenjati da bi vam bilo bolje?

Žalite li se često na druge ljude, na to kako vam nanose bol i krivnju, a vi niti krivi, niti dužni?

 

Debljate se i tješite hranom kada vas drugi iživciraju? Ili mršavite i jedete se iznutra? Imate gastritis i često se nervozni?

Često galamite na članove svoje obitelji, kriveći ih da vam premalo pomažu, da ste im sluškinja i da sve činite za njih, a oni ništa za vas?

 

Uvijek sve činite za druge, a imate premalo vremena za sebe?

Od vas se očekuje savršenstvo, a kada nešto tražite od drugih, tada najčešće podbace?

 

Nemate vremena pročitati dobru knjigu, ne stignete činiti ništa za sebe, ne sjećate se kada ste posljednji put uživali u životu nekoliko dana, sve vam se svodi na godišnje odmore tijekom kojih opet morate brinuti o djeci i o supružniku?

 

Jeste li se pronašli u bilo kojoj situaciji ili u više njih?

 

Što mislite da je smisao života? Usrećiti sebe, usrećiti druge ili usrećiti i sebe i druge?

Zar ne bi bilo lijepo živjeti život ispunjen aktivnostima koje volite, živjeti ga punim plućima i s dobrim osjećajem?

 

Mislite li da su to priče za malu djecu ili ipak možete sebi stvoriti lijepi život?

 

Razmislite o tome.

Ovo je tema našeg prvog predavanja za roditelje, trudnice ili sve one koji žele početi raditi na sebi i žele svoj život podići na višu razinu.

Predavanje „Sretan roditelj, sretno dijete“ nudi nekoliko početnih koraka koje može svatko učiniti, a samim time započeti s radom na sebi.

 

Cilj predavanja je da shvatite da baš vi imate tu moć ali i odgovornost kojom možete sebe učiniti zadovoljnijom osobom te krenuti putem sreće. Kada je čovjek ispunjen, kada je zadovoljan i sretan, tada tako i zrači. Takav čovjek neće gunđati i kritizirati druge već će ih inspirirati i djelovati ugodnije. Postat će društvo za poželjeti.

Samim time imati više moći i snage utjecati na djecu, supružnika i bliske ljude.

 

Vikom i kritikom nećete mijenjati druge. Za to vam je potreban drugi alat, drugo oružje, a to je ljubav. No, kako do ljubavi? Koji su prvi koraci koje možete učiniti da biste zablistali?

 

Prije svega važno je shvatiti da svaka promjena počinje od vas samih. I to je odlično! Jer tada u prvim koracima mijenjate najprije sebe i samo sebe. Ne morate sve druge oko sebe nego samo jednu jedinu osobu – vas.

 

Pozivam vas da započnete svoje putovanje promjene. Prvo što možete učiniti za sebe je prijaviti se na predavanje i investirati 100 kuna i 2 sata svojeg vremena.

 

Nakon toga ćete dobiti jednostavne upute koje ćete polako unositi u život nastojeći biti zadovoljniji i sretniji.

 

Predavanje se održava u prostorijama Didaska, Čakovec u MTC centru, ulaz je s bočne strane.

Potrebno se prijaviti zbog ograničenog broja mjesta i pripreme materijala za vas.

Prijave na telefon 098/564-290 ili mail info@anitavadas.com.

Veselim vam se!

PRIJAVA