KADA ZNAŠ KOLIKO VRIJEDIŠ, TADA SI BOLJA SEBI I DRUGIMA

Mnogi ljudi sebi žele podići svoju vrijednost time što se žele dopasti drugim ljudima pa čine za druge sve i svašta kako bi im ovi priznali vrijednost.
To radimo sve dok se ne istrošimo ili dok nam drugi prestanu govoriti da im se sviđamo. Tada pronalazimo neke druge koji će nam potvrđivati vrijednost.
I tako se vrtimo u krug.
No, našu pravu vrijednost moramo sami spoznati.

Nikada nećemo u potpunosti biti zadovoljni time što nam drugi govore. Bolje da što prije shvatimo što nama podiže vrijednost i koje su to kvalitete koje imamo i nudimo svijetu bez obzira na to što drugi mislili o tome.

Kada jednom ovo shvatimo, nema te osobe koja nam može srušiti cijenu i vrijednost.
Ovo je dio programa za žene koji radim.

Iako ovo vrijedi i za muškarce, obraćam se ženama kao ugroženijoj skupini koja se dodvorava partneru, djeci, svekrvi, roditeljima, kolegama, prijateljima, susjedima, okolini…i pri tome izgubi sebe.

Kada mi dolaze žene na individualno savjetovanje, žao mi je što ih te osnove nitko nije naučio u mladosti i dao im dobru podlogu za život. Žena koja ovo ne zna, troši se i postaje sve više i više frustrirana. Samim time frustrira i sve oko sebe, najčešće obitelj.

Smatram da je žena stup obitelji. Ako je ona čvrsta i obitelj je čvrsta. Ako je ona nezadovoljna i obitelj će biti. Ako je žena sretna i obitelj je sretna. Tu sve počinje. I muškarci imaju svoju ulogu, no o tome ću pisati nekom drugom prilikom.
Danas apeliram na sve žene.

Niste ni svjesne svoje vrijednosti niti svoje važnosti.
Program za žene – Ne moraš ništa, a možeš sve, osvještava vašu vrijednost i uči vas kako da radite na sebi iz dana u dan, te postajete bolja sebi i drugima.
Vi istinski možete sve, samo zbog previše sumnje u sebe i niske vjere u sebe, ne znate koliko ste bitna karika u lancu. Moja svrha postojanja je pomoći vam osvijestiti taj dio vas.
I sama sam bila u vašoj situaciji. Dan-danas se uhvatim kako je lako zapasti u ulogu žrtve. Srećom, danas imam alate i znam kako se izvući. Ako ne mogu sama, znam tko mi može pomoći.


To želim i vama!
Dati vam alate da iz dana u dan budete sve bolje i bolji, sebi i drugima. Ako zapne i ne možete same, da znate da ima onih koji znaju kako da vam pomognu i da im se obratite da budete bolje, najprije vi a onda i vaša okolina.
Jer…kada znaš KAKO, sve je LAKO!

Program za žene – Ne moraš ništa, a može sve bit će u Čakovcu, 16.6. od 9 do 18 sati. Prijaviti se možete ovdje. Vidimo se!

PRIJAVA