KAKO DATI KONSTRUKTIVNU KRITIKU - ANITA VADAS
KAKO DATI KONSTRUKTIVNU KRITIKU - ANITA VADAS
ANITA VADAS - Savjetnica za uspješno roditeljstvo!
Anita, Vadas, savjetnica, roditeljstvo, djeca, učenici
1562
page-template-default,page,page-id-1562,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

KAKO DATI KONSTRUKTIVNU KRITIKU

konstruktivna-kritika-skola

U NLP-u postoji FEEDBACK ili hrana za šampione.

Feedback je davanje konstruktivne kritike ili povratne informacije nakon obavljenog zadatka.

Iako sam završila Pedagošku akademiju, tamo nas nisu učili kako pravilno djetetu dati povratnu informaciju nakon provjere znanja.

Naročito su ta znanja važna roditeljima, učiteljima i edukatorima koji rade s ljudima i nakon obavljenog posla imaju zadatak da kažu što je bilo dobro a što ne.

Možda ste i odradili vrhunski posao kao edukator, no ako polaznika na kraju “ubijete u pojam” svojom kritikom, može pasti u vodu sve ono što ste do sada odradili vrhunski.

Stoga je dobro steći znanja o tome kako pravilno uputiti kritiku od koje će osoba rasti, koja će ga motivirati da poradi na onome što još nije dovoljno dobro te da ga ovakva vrsta povratne informacije inspirira i pokrene da bude još bolji a ne da ga “ubije u pojam”.

Naučite sve o toj temi, naučite kako se to radi, naučite inspirirati svojim feedbackom i biti podrška i pomoć svojim učenicima ili polaznicima s kojima surađujete.

 

Predavanje je namijenjeno školama i vrtićima.

Termin edukacije i cijenu dogovaramo osobno ili putem maila. 

konstruktivna-kritika