Odgoj bez vike u Zagrebu

Nakon dvije godine rada, po prvi puta ću u Zagrebu održati predavanje.

Možda bi čovjek pomislio da sam tamo prvo trebala otići. Barem mi tako kažu neke osobe kojima vjerujem.

No, ima razlog zbog kojeg to nisam činila. razlog koji većinu nas sprečava da nešto radimo. To je STRAH.

Iz čistog straha nisam planirala predavanje u Zagrebu.

I kao što svaki strah ima dobre razloge za svoje postojanje, tako i ovaj moj.

“Zagreb je veliki grad u kojem se puno svega nudi. Zasićen je predavanjima. Tamo nema roditelja koji žele znati nešto o roditeljstvu. Oni već sve znaju.” Takvi i slični razlozi motali su mi se po glavi. A što je u glavi, to je misao. Znači, moj je posao samo pobijediti te misli jer ionako nisu stvarnost.

Pa ajmo onda…

17. ožujka je predavanje za roditelje Odgoj bez vike. Tko god došao, sigurna sam da će mu biti korisno kao što je i do sada svima bilo. Dvorana od 50 mjesta je osigurana. I ja vas jedva čekam. Prijave su počele i ima oko 15-ak prijavljenih. Do predavanja je još 10-ak dana i velike su šanse da se sve popuni, a ako i neće, ja ću svoje zdušno odraditi.

Stoga, želite li se riješiti svojih strahova, najbolje je suočiti se s njima. Po mogućnosti ih ne odlažite predugo jer se misli roje i roje, i iz dana u dan pronalaze nove argumente.

Predavanje ODGOJ BEZ VIKE uči roditelja mirnim načinima rješavanja raznoraznih izazova koje ima s djetetom. Postoje koraci koje kada jednom svladate, olakšavate sebi komunikaciju s drugima. Primjenjivi su u svim odnosima, no mi se zadržavamo na odnosu roditelj-dijete. Dva i pol sata predavanja na kojem prolazimo kroz svaki korak posebno, analiziramo ga i povezujemo sa stvarnim, konkretnim situacijama iz života te na vašim primjerima objašnjavam kako do mirnog rješenja.

Ponekad su nam jednostavna rješenja pred nosom, ali su nam preblizu te ih ne vidimo. Načini i postupci u odnosu prema djetetu kojima mirnim putem dolazimo do rješenja su nešto što inače radite svakodnevno, no ono u čemu možda griješite su pogrešni koraci. Svaki sudionik dobiva i pisane materijale koji ga podsjećaju na korake i pomažu da ih pretvori u dobru naviku te počne odgajati bez vike.

Za prijavu je potrebno izvršiti uplatu od 150 kuna po osobi. Supružnici imaju popust. Za oba supružnika je cijena 200 kuna.

Prijave će trajati do popunjenja mjesta.

Veselim se susretu s vama!

PRIJAVA