OKIDAČI U PONAŠANJU RODITELJA I DJETETA

Zbog čega neka djeca reagiraju izrazito burno dok druga nisu takva?

Zbog čega se neki roditelji ponašaju se burno prema djeci dok su drugi sasvim smireni u istoj situaciji?

Kako to da nekada neke situaciju u nama izazovu stanje ljutnje i nervoze a u nekim danima kada smo smireni, te iste situacije ne utječu na nas?

Jeste li čuli i čitali o okidačima?

Umor, glad, bolest, nepredvidive situacije, nedostatak vremena, stres ili pak neka osoba koja nas živcira, postupci nekih, neorganiziranost – naša ili nečija i mnogi drugi.

No, okidači koji su naši, također nas čine nervoznima jer ako se nismo dovoljno naspavali, bit ćemo razdražljivi. Ako smo gladni ili pak smo pojeli nešto što nam je „teško“ palo na želudac, bit ćemo nervozni. Ako nam ne ide sve po zacrtanom planu, to je razlog da šiznemo ili okinemo s lošim ponašanjem.

I tako postoje neke situacije u vašem životu koje se neprestano ponavljaju a uzrok su gotovo uvijek okidači kojih nismo svjesni.

Ovo predavanje držim u sklopu Škole za roditelje. Ovaj put ću napraviti iznimku pa ga održati izvan Škole zato što obiluje informacijama i tehnikama smirivanja koje pomažu roditeljima. Iskoristite priliku!

ŠTO ĆETE NAUČITI NA PREDAVANJU?

  • da postoje različiti okidači ili triggeri zbog kojih se nerviramo
  • upoznat ćemo ih sve i naučiti kako djeluju na nas
  • način na koji djeluju i u kojoj situaciji možemo preuzeti kontrolu
  • tehnike smirivanja i ovladavanja njima
  • mirne načine rješavanja situacija

ŠTO DOBIVATE?

Tri sata interaktivnog predavanja. Možete se uključivati i pitati a možete i samo promatrati i slušati druge i upijati nova znanja.

Prije predavanja dobivate sav tekstualni materijal na mail kako biste mogli u miru pratiti predavanje a nakon predavanja dobivate snimku predavanja na 10-ak dana da odslušate još koji put.

Odgovore na sva vaša pitanja.

Mnoštvo primjera.

ODRŽAVANJE PREDAVANJA:

Predavanje će biti u ponedjeljak, 19.4. od 19 do 22 sata s kraćom pauzom u sredini. Prijave su do nedjelje. Prijavljeni su svi koji prilože dokaz o izvršenoj uplati.

CIJENA PREDAVANJA:

Cijena predavanja je 250 kn po osobi.

Samo ovaj mjesec imam AKCIJU i mogućnost da uplatom 2 roditeljska predavanja dobivate gratis sudjelovanje u WhatsApp grupi za roditelje gdje možete tražiti moju svakodnevnu podršku kroz pitanja vezana uz odgoj ili osobni razvoj.

Tek nakon izvršene uplate, rezervira vam se mjesto na predavanju.

Prijavom preko ove prijavnice, stižu vam svi podaci o plaćanju.

PRIJAVA