PREDAVANJA ZA RODITELJE – NAJAVA

Dragi moji savjesni roditelji, drago mi je što želite svoje vrijeme odvojiti za osobnu edukaciju o roditeljstvu i samim time sebi olakšati odgoj svojih bisera.

Maknula sam se iz Čakovca i nastojim doći što bliže vašem gradu. Pogledajte naredne termine i naslove predavanja i pronađite nešto za sebe. Sigurna sam da ćete naučiti nešto novo, te čuti iskustva roditelja. Moja predavanja su interaktivna i svatko sa sobom ponese nešto doma.

Ima jedna zgodna metafora…

Ako se sretnu dvije osobe i razmjene po kunu, svatko će doma otići s jednom kunom.

Ako te iste dvije osobe razmjene po jednu ideju, svatko odlazi doma s dvije ideje.

Tako je i na mojim predavanjima. Razmjena ideja i svatko odlazi doma bogatiji.

Predavanja se sastoje od dva dijela. U prvom djelu radimo osobne vježbe kako bi vas potaknula da se sjetite raznoraznih situacija u odgoju. Drugi dio je moje interaktivno predavanje vezano uz temu predavanja, no svako malo vas nastojim potaknuti na razmjenu ideja i navođenju vaših primjera. Time svi odlazimo domovima bogatiji za mnoštvo ideja i lakše nam je u odgoju s djecom.

Želite li prisustvovati predavanju, potrebno se prijaviti. Najčešće sam ograničena prostorom ali i brojem ljudi. Pokazalo se da kada predavanju prisustvuje više od 30 ljudi, vrijeme se produžuje te predavanje više ne traje 2 sata već gotovo 3 sata. Vaša pitanja su mi bitna, a bitna su i svima ostalima. Stoga vas molim da se prijavite uplatom cijene predavanja i tako ste osigurali svoje mjesto. Kada popunimo broj ljudi koji stane u prostor, stajem s prijavama. Stoga požurite. Veselim vam se!

Raduju me vaše interakcije jer upravo iz njih nastaju nove ideje za naredna predavanja.

Vidimo se u vašem gradu!

 

PRIJAVA