ODGOJ BEZ VIKE u Samoboru

Predavanje ODGOJ BEZ VIKE uči roditelja mirnim načinima rješavanja raznoraznih izazova koje ima s djetetom.

Postoje koraci koje kada jednom svladate, olakšavate sebi komunikaciju s drugima. Primjenjivi su u svim odnosima, no mi se zadržavamo na odnosu roditelj-dijete.

Trosatno predavanje na kojem prolazimo kroz svaki korak posebno, analiziramo ga i povezujemo sa stvarnim, konkretnim situacijama iz života te na vašim primjerima objašnjavam kako do mirnog rješenja.

Ponekad su nam jednostavna rješenja pred nosom, ali su nam preblizu te ih ne vidimo. Načini i postupci u odnosu prema djetetu kojima mirnim putem dolazimo do rješenja su nešto što inače radite svakodnevno, no ono u čemu možda griješite su pogrešni koraci.

Upravo o tome radimo na ovom interaktivnom predavanju – koristim vaše postojeće znanje i samo ga postavimo u pravilan redoslijed te zaživi već idući dan u vašim odnosima.

Svaki sudionik dobiva i pisane materijale koji ga podsjećaju na korake i pomažu da ih pretvori u dobru naviku te počne odgajati bez vike.

O ANITI VADAS

Odlučila sam mijenjati svijet na svoj način, a to je preko roditelja malih a velikih ljudi

Anita Vadas stigla se udati, imati dvoje djece, odgojiti ih u pristojne mlade ljude i usput se zaposliti kao učiteljica nižih razreda jer, kako kaže, to je posao za koji ju je Bog stvorio. Svaki dan na posao ide s veseljem, a na djecu gleda kao na male-velike ljude. Oni su je podučili svemu što u životu zna i sada je spremna to podijeliti i s vama.

Inače, Anita je završila edukaciju na Coaching Akademiji Slavice Squire te je NLP trener i profesionalni coach. Završila je također Prezentacijske vještine na istoj Akademiji, te prošla i neke druge programe koje Akademija nudi – Power Life Design, Power Love Design, Power Business Design. Posljednjih 20 godina radi kao učiteljica razredne nastave u školi.

Godinama održava radionice i edukacije za roditelje učenike koje su se pokazale vrlo učinkovite, a roditelji i djeca zadovoljnima. Posljednje dvije godine započela je i program za žene “Ne moraš ništa, a možeš sve” kojim potiče rad na sebi te jačanje samopouzdanja i samosvijesti svake žene i majke koja je izgubila vjeru u sebe.

DOJMOVI S DOSADAŠNJIH RADIONICA

“Predavanje je vrlo korisno, potiče te da radiš na sebi, da sebe spoznaješ i razumiješ kako bi bolje shvatio svoje dijete i okolinu.”

“Svakako bih preporučio predavanje, sažeto i jasno, a saznao sam dosta zanimljivih stvari.”

“PREDIVNO! JAKO KORISNO! Dobila sam novi način kako postati roditelj koji moje dijete zaslužuje. HVALA NA NOVOM ZNANJU!”

VRIJEME I MJESTO ODRŽAVANJA RADIONICE

Predavanje “Odgoj bez vike” održat ću u Samoboru na lokaciji mala dvorana Galerije Priča – zgrada kina, Trg Matice Hrvatske 6, Samobor, 29.02.2020. od 15:00 do 18:00 sati.

]KAKO SE PRIJAVITI?

Od srca vam hvala što ste zainteresirani za predavanje! Molim Vas da svoj dolazak prijavite putem kontakt obrasca ispod, a svoje mjesto osigurate uplatom na žiro račun. Sve upute za plaćanje dolaze na vašu e-mail adresu jednom kada se prijavite.

Cijena predavanja:

Cijena ovog predavanja iznosi 200 kuna po osobi.

*Samohrani roditelji plaćaju 100 kn

*Cijena za oba supružnika je 350 kuna.

*Za učitelje, odgajatelje ili stručne suradnike imam posebnu ponudu. Javite se za dogovor.

PRIJAVA