Program za žene – tehnike rada na sebi

Kojim tempom živite u danu?

Uspijete li živjeti tako da ste svjesni svojeg emotivnog stanja?

Žensko tijelo je prepuno emocija, što uskladištenih, što kontroliranih, što potisnutih a većinom nesvjesnih. To ne znači da one nemaju utjecaj na nas. O da, imaju.. i te kakav. Zagorčavaju nam dane, trenutke, stvaraju jači PMS, rade disbalans hormona, oscilacije u ponašanju i još štošta.

Kako si pomoći?

Tako da ih najprije naučimo osvještavati, a zatim prepoznavati i razlikovati.

25. travnja u ponedjeljak počinje program za žene kojim možete naučiti tehnike rada sa sobom te procesuirati emociju kada se ona pojavi.

Što možeš naučiti?

  • kako biti u trenutku
  • osvještavanje vlastitih misli i emocija
  • tehnike rada sa starim i novim emocijama
  • rad s manjim traumama i ponavljajućim problemima
  • otpuštanje stresa i nagomilanih problema
  • rad s ranama iz djetinjstva
  • usklađivanje s vlastitim odlukama
  • i još štošta.

Emocije ne služe tome da ih kontroliramo ili potiskujemo jer tako postajemo kao male atomske bombe koje hodaju naokolo. Umjesto da kada emocija dođe, pozabavimo se njome, mi je pospremimo i akumuliramo u tijelu te će jednom, iznenada, kada ćemo najmanje očekivati, izaći. Vjerojatno na pogrešnoj adresi i u izdanju kakvo ne želimo ali nećemo moći imati kontrolu nad time.

Tako se dogodi da vas ničim izazvanima ili tek nekom sitnicom „uhvati“ ljutnja te se krenete ljutiti, derati, vrijeđati i galamiti na neku osobu koja vam je napravila neku sitnicu. Kada emocija ljutnje osjeti da konačno ide van ona će poput vulkana željeti cijela van. Želi se osloboditi iz tijela. Emocija je energija u pokretu koju kada zarobite u tijelu, imate problem. Fizički ili emotivni, ili čak oboje.

Da ste se s ljutnjom pozabavili kad je došla prvi put, vjerojatno biste se naljutili na određenu osobu u tom trenutku i ne bi to bilo tako veliko. Sada, kada se akumulirala kroz vrijeme, obično to bude nalet ljutnje. Ili, ako jako dobro kontrolirate emocije, ljutit ćete se svaki dan pomalo.

Tako se može dogoditi i s tugom, sramom, krivnjom, frustracijom…

Kada vas netko „povuče za jezik“ izaći će sve akumulirano mjesecima ili čak godinama. I možda nije ni vrijeme a ni mjesto, ali kako se pojavila mogućnost da se energija oslobodi, ona se oslobađa.

Tako nekada imate dane tuge i nije vam jasno otkuda vam.

Ili imate dane ljutnje i bijesa te svako malo vičete na nekog.

Vikanje i govor su jedan od načina oslobađanja emocija. Tako otpuštate. Jeste li primijetili da vam je odmah lakše kada se izgalamite? Drugi par rukava je da su drugi povrijeđeni jer svašta izgovorite i ne možete to kontrolirati. U takvim trenucima smo poput zmaja koji bljuje vatru i pali sve pred sobom. Iako to ne bismo željeli, svejedno se dešava jer si ne možemo pomoći.

Stoga, ako na vrijeme prepoznate emociju, radite proces ili neku od tehnika s njome, ona se ne akumulira u tijelu nego kako je došla, tako je obrađujete i bavite se njome.

Tako redovito radimo na tome i oslobađamo tijelo nakupljenih emocija. One više nisu ni jake, i brže se rješavaju, na puno mirniji način. Čak i ako ih ne uočite odmah nego nakon nekog vremena. A vi budete MIRNIJI I STALOŽENIJI.

Inače, veći je problem njihovo ignoriranje postojanja. Tada nam strada fizičko tijelo koje od akumuliranih emocija stvara bolest. Ako ranije nismo primijetili emocije jer nismo živjeli svjesni život, kada obolimo, moramo se usporiti i hoćeš-nećeš pozabaviti se sobom i svojim stanjem. To je krajnji stadij i najbolje je ne čekati toliko. Bolje je rješavati sve u hodu.

Moj zadatak je da vas kroz ovaj program za žene naučim da redovito radite na sebi koristeći tehnike rada na sebi. To je taj čuveni rad na sebi.

Nije ništa teško. Dobit ćete vrlo jednostavne, a efektne tehnike rada na sebi i vjerujem da ćete lakše disati. Znam koliko meni svaki dan koriste i znače te ću vas rado podučiti.

Vrijeme održavanja:

Počinjemo 25.4. u ponedjeljak od 20 h do 22.30, otprilike 2 i pol sata

Datumi održavanja:

ponedjeljkom – 25.4., 2.5., 9.5., 16.5., 23.5., 30.5.

Termini su podložni promjeni ako većini grupe odgovara.

Svaki susret se snima i dobivate snimku u trajno vlasništvo.

Cijena programa je 1222 kn za jednokratno plaćanje. Moguće je plaćanje i na rate. Ako ste već prošli baš ovaj program onda je cijena za vas 50% niža.

Za polaznice početnog i naprednog programa za žene cijena je 999 kn.

Radujem se svakoj od vas koja želi kvalitetu svojeg života podići na višu razinu.

Vaša Anita V.

1

PRIJAVA