PROGRAM ZA ŽENE – UVODNI

Svaka žena ima svoju vrijednost samo što ju je zaboravila baveći se tuđim životima. Kao mlade brinemo o sebi, no kako vrijeme prolazi, nastojimo se svidjeti drugima – roditeljima, prijateljicama, partneru, djeci, poslovnim suradnicima… Polako ali sigurno izgubimo sebe i tko smo u stvari. Većina nas je odgajana po muškom principu te živi u uvjerenju da se treba drugima dokazivati. Ne znamo više što je ono žensko u nama a što je muški dio nas u ženskom tijelu.

Što želimo? Što volimo? Što se nama sviđa?

VRIJEME JE DA PROBUDITE KRALJICU-ŽENU u sebi!

Nauči živjeti ženski princip – više surađivati, bolje se cijeniti, voljeti i poštovati, doznaj koje prepreke na putu sama sebi postavljaš i na koji način da se inspiriraš. Osobni razvoj nije moranje već svakodnevno življenje.

Jer…ne moraš ti baš ništa, a možeš SVE!

Program za žene “Ne moraš ništa, a možeš sve” osmišljen je kako bi svaku ženu vratio sebi i osvijestio što ona voli i što su njeni osobni interesi, želje i volja, što je ono žensko u vama a ne dolazi do izražaja.

Žena koja pronađe sebe, postaje sretna žena i time može dati i drugima ono što sama ima.

Sretna žena usrećuje sebe i druge. Žena koja nije zadovoljna širi to nezadovoljstvo na ljude oko sebe. Dan posvećen ženama je petak jer je Venerin dan, dan kada je lijepo da svaka žena učini nešto za sebe i druge žene.

TERMINI ZA ONLINE – SVAKOG PETKA OD 19 DO KRAJA (cca 3 sata):

 1. susret: 5.5. – LJUBAV PREMA SEBI je početak putovanja prema sebi
 2. susret: 12.5. – EMOCIJE – osnovno o emocijama
 3. susret: 19.5. – EMOCIJE – kao dio ženskog tijela
 4. susret: 26.5. – SAMOPOŠTOVANJE I SAMOPOUZDANJE
 5. susret: 2.6. – UVJERENJA koja blokiraju u napretku
 6. susret: 9.6. – VRIJEDNOSTI žene da lakše prepozna odluke
 7. susret: 16.6. – SVRHA POSTOJANJA svake ŽENE

POTREBNO JE OSIGURATI TEHNIČKE UVJETE – APLIKACIJU ZOOM, SLUŠALICE I MIR TIJEKOM TRAJANJA PROGRAMA.

Nova grupa će početi s radom 28.4.

Rezervirajte svoje mjesto prijavom.

ŠTO JE TO PROGRAM ZA ŽENE I KAKO JE NASTALA IDEJA?

Ideja je bila zasađena već godinama, klijala je i rasla u meni sve dok nije izašla u javnost.

Naime, već prije nekoliko godina bilo mi je rečeno kako trebam raditi sa ženama, pružiti im podršku i biti tu za njih, što god to značilo. Tada sam smatrala da već radim s majkama i učenicama te je to dovoljno. No, očito nije!

Znam kako, imam znanja i alate, isprobane i provjerene. Sve ove procese sam i sama radila na sebi a u posljednjih 7 godina radila sam s mnogim ženama, što individualno, što grupno.

I eto nas…

Prednost ovog programa je međusobna interakcija, postavljanje sebe na pravo mjesto kao i prihvaćanje sebe surađujući s drugima.

Kroz program žena postaje suradnica a ne suparnica drugoj ženi!

Postaje kraljica! Postaje sigurnija u sebe!

Dobna granica nam nije bitna.

Možemo biti od 18 do 100 godina, sve dok u nama ima života, volje i želje da učinimo svoj život boljim, ljepšim i kvalitetnijim.

Što dobivate ovim programom?

 • svaki petak 3 sata edukacije
 • skriptu s popratnim materijalima
 • snimku svakog susreta u trajno vlasništvo
 • svakodnevnu grupnu podršku u WhatsApp grupi
 • moje vodstvo i podršku
 • sklapanje prijateljstava i razvijanje međusobne suradnje kroz ženski princip

Program za žene je za one žene koje žele:

– biti svjesnije svojih postupaka funkcioniranja

– sebe staviti na prvo mjesto

– naučiti se(be) više poštovati

– postati samosvjesne i samopouzdane

– koristiti emocije kao kompas djelovanja u životu

– koje žele prepoznati svoja ograničenja i pretvoriti ih u svoje prednosti

– iskoristiti život maksimalno i živjeti ga punim plućima

Naučite sebi staviti krunu i vladati svojim kraljevstvom, obitelji a i šire.

Naučite više vjerovati sebi i svojim odlukama.

Naučite biti bolje prema sebi i drugima.

Program za žene NIJE za one žene koje:

– se bave tuđim životima

– ne žele naučiti sebi pomoći i žele glumiti žrtvu a ne kraljicu

– moraju spasiti čitav svijet a potopiti sebe

– kojima je važno što će drugi reći

– koje se nisu spremne mijenjati na bolje

– koje čekaju da netko drugi sredi njihov život a ne one same

PLAĆANJE!

Cijena programa je 200 eura ili 1500 kn. Za ranije prijave i uplate do 1.5. cijena je za tebe 1130 kn ili 150 eura ili 1130 kn za jednokratno plaćanje.

Možete plaćati i do 2 rate, no onda je puna cijena od 200 eura ili 1500 kn. Prvu ratu treba izvršiti najkasnije 24 sata prije početka, a drugu treba uplatiti do kraja programa. Plaćanje na rate isključuje popust.

Ako ste već bila polaznica ovog istog programa a želite ponoviti naučeno, možete u pola cijene. Znači za 100 eura ili 750 kn možete ponovno proći svih 7 susreta. Bilo bi mi drago.

SVAKI SUSRET SNIMAMO I DOBIVATE SNIMKE U TRAJNO VLASNIŠTVO.

Ako niste u mogućnosti sudjelovati na nekom od susreta, možete dobiti snimku susreta ili pak se organizirajte da budete prisutni.

Termini: petkom od 19 do 22 sata, a možda i duže ako je diskusija odlična.

Termini su podložni promjeni ako se složi većina članova skupine.

Prijavu je moguće napraviti putem kontakt obrasca ispod,

na mail info@anitavadas.com ili na broj mobitela 098/564-290.

Što kažu žene koje su prošle program?

Jasenka kaže:

Svaki program kojem sam prisustvovala donio je djeliće ključne za buđenje moje svijesti. Ne znam se probuditi odmah pa sam prihvatila flow i dopustila da se promjene događaju svojim tempom. Ono što sam probudila u sebi kroz program za žene su emocije. Prestanak potiskivanja i pogled oči u oči sa stanjem u kojem se nalazim. Vjera da će val raspoloženja otići kako je i došao, ali bitno je što radim kada sam u njemu i jesam li ga svjesna ili ne. Probudile su se moje vrijednosti. Dominantna je Individualnost i što više vrijeme prolazi shvaćam i zašto. Uvjerenja su mi veliko otkriće jer svi djelujemo iz njih, a postoje tehnike kojima se mogu oblikovati u ona koja rade za nas umjesto protiv nas. Vratila se meditacija i probudila promatrača u meni. Iskustvo promatranja daje širu sliku onoga što se događa u mom životu i donosi novi način življenja. Počela sam intuitivno pisati jer to je nešto oduvijek moje. Sada sam samo shvatila koliko može pomoći ako je ritualno. Mjesečni ciklus žene donio je uvid u funkcioniranje ženskog tijela i povezao me s Mjesecom. Mogla bi pisati do sutra jer zaista ima puno toga što sam kroz programe praktično primijenila i postalo je rutina. Ili ste spremni upoznati sebe ili niste. Ako jeste, nađite si pomoć. Nismo svi isti, ali učitelja ima dovoljno i bitno je samo početi. Kasnije se sve slaže samo po sebi. To znaju svi koji su prošli slične programe, a oni koji nisu, kad tad će saznati. Ovo uopće nije jednostavan put i zato izvucite van emociju zvanu Hrabrost i pokrenite se!

Mirjana kaže:

Draga Anita ! Hvala ti za program za žene kroz koji još dublje i više upoznajem sebe a i divne žene u tvom programu pa i tebe. Osvijestila sam koliko je močna ta naša ženska energija i još jača kad se držimo zajedno. Divno je biti okružena ženama koje slično razmišljaju i uče i uzdižu se na emocionalnoj ljestvici. Oduševljama me i tvoj rad sa emocijama. Zaista ti hvala od ❤ što dijeliš svoje znanje sa nama.

Angela kaže:

Draga Anita, najprije najveće HVALAAA što postojiš, što nesebično i svakodnevno dijeliš svoju pozitivnu i motivirajuću energiju sa svima nama, ženama. Meni osobno su tvoje priče, poruke i savjeti hrana za dušu, motivacija za dan. Tvoji programi za žene, za roditelje, tvoja individualna savjetovavanja su melem za dušu i putokazi za prekrasan život, ispunjen radošću i lakoćom. Uz tebe i tvoju pomoć mogu biti ŽENA, MAJKA, KRALJICA👑🥰💞

Marija kaže:

U životu je sve tako jednostavno. A mi smo nevjerojatno sposobni da ga zakompliciramo i učinimo se nesretnima. Draga Anita osvijestila si u meni te “jednostavnosti”, iako sada vidim koliko tek trebam učiti o sebi, koliko krivih uvjerenja promijeniti (a nisam bila niti svjesna koliko su “kriva”), ide to nekako sporo, ali ide. No, da nisam prošla tvoj Program za žene, vjerojatno ne bi ni krenula u tom pozitivnom smjeru. Drago mi je da sam te upoznala, stalno si “tu negdje” i svojim radom, objavama, porukama podsjećaš me da budem bolja, sretnija…. Sve je tako jednostavno a opet 🙂 mi treba stalno da me podsjetiš na neke stvari koje “kao znam” ali stalno zaboravljam. Hvala ti na trudu, na svemu što radiš jer radiš to odlično!!

Brankica kaže:

Kako napisati toliko hvale za nekoga, a da to ne izgleda kao pretjerivanje?! Anita je ušla u moj život slučajno i otkrila mi nešto drugačije, nešto što nisam dosad slušala, vezano za odgoj i roditeljstvo. Otvorila mi je nove vidike, spoznaje. I ne samo to. Kroz ovaj program ja sam spoznala i sebe, ne samo kao roditelja, već kao osobu. Hvala Anita ❤️

PRIJAVA