RAZUMIJEVANJEM DO LAKŠEG ODGOJA online

Možda imate dvoje djece, s jednim vam ide sve glatko a s drugim malkice teže?!

Ovo predavanje „Razumijevanjem do lakšeg odgoja“ uči vas zbog čega je tome tako.

Ako znate pravilno motivirati svoje dijete prema tipu osobnosti, vaše će dijete sa zadovoljstvom obavljati svoje aktivnosti.

Ako naučite osnovne komunikacijske vještine, imat ćete bolji odnos s djetetom ali i s partnerom.

Kada sam na NLP-u naučila o metaprogramima odnosno o nesvjesnim procesima koji kontroliraju našim ponašanjem uvidjela sam kako mi je osvještavanjem tih procesa još i lakše razumjeti neke obrasce ponašanja učenika u razredu, moje vlastite djece, sebe, supružnika i lakše razumijem ljude oko sebe.

Na primjer, jedan od obrazaca je da postoje ljudi koji gotovo uvijek kasne na susrete i oni koji su uvijek točni ili dođu točno na vrijeme. Ja imam učenike u školi koji kasne. Imam i prijateljice koje inzistiraju da na kavu dolazimo točno u dogovoreno vrijeme. Kada shvatiš da je to nesvjesni proces u meni koji kontrolira moje ponašanje, tada radiš na tome da ga osvijestiš ili da drugima prezentiraš taj dio sebe upozorivši ih da postoji mogućnost da ću zakasniti i saznati je li to u redu. To je bolja varijanta nego li zakasniti i onda se ispričavati i izmišljati raznorazne razloge zbog koji mi se to dogodilo.

To su samo neki dijelovi predavanja „Razumijevanjem do lakšeg odgoja“ kojim imam u planu olakšati vam komunikaciju s djecom ali i ljudima oko vas.

O ANITI VADAS

Odlučila sam mijenjati svijet na svoj način, a to je preko roditelja malih a velikih ljudi

Anita Vadas stigla se udati, imati dvoje djece, odgojiti ih u pristojne mlade ljude i usput se zaposliti kao učiteljica nižih razreda jer, kako kaže, to je posao za koji ju je Bog stvorio. Svaki dan na posao ide s veseljem, a na djecu gleda kao na male-velike ljude. Oni su je podučili svemu što u životu zna i sada je spremna to podijeliti i s vama.

Inače, Anita je završila edukaciju na Coaching Akademiji Slavice Squire te je i profesionalni coach i certificirani NLP trener.
Završila je također Prezentacijske vještine na istoj Akademiji, te prošla i neke druge programe koje Akademija nudi – Power Life Design, Power Love Design, Power Business Design.

Godinama održava radionice i edukacije za roditelje i svoje učenike koje su se pokazale vrlo učinkovite, a roditelji i djeca zadovoljnima.
Posljednje dvije godine je započela i program za žene “Ne moraš ništa, a možeš sve” kojim potiče rad na sebi te jačanje samopouzdanja i samosvijesti svake žene.
Od jeseni je pokrenula školu za roditelje Recepti za vrhunski odgoj kojom nudi roditeljima sustavnu edukaciju na području roditeljstva i odgoja djece.

DOJMOVI S DOSADAŠNJIH RADIONICA

“Predavanje je vrlo korisno, potiče te da radiš na sebi, da sebe spoznaješ i razumiješ kako bi bolje shvatio svoje dijete i okolinu.”

“Svakako bih preporučio predavanje, sažeto i jasno, a saznao sam dosta zanimljivih stvari.”

“PREDIVNO! JAKO KORISNO! Dobila sam novi način kako postati roditelj koji moje dijete zaslužuje. HVALA NA NOVOM ZNANJU!”

VRIJEME I MJESTO ODRŽAVANJA RADIONICE

Na predavanju Razumijevanjem do lakšeg odgoja možete sudjelovati iz svojeg doma, online.

Vrijeme održavanja: Subota od 13 do 16 sati

Potrebno je osigurati tehničke uvjete – Skype i slušalice, te odvojiti 3 sata vremena za interaktivno predavanje.

Što očekujem od tebe?

  • dobru volju
  • ehničke uvjete
  •  imaš instaliran Skype na računalo ili mobitel
  • pripremiš slušalice da se bolje čujemo
  •  pripremiš papir i olovku za pisanje
  •  pripremiš pitanja i nedoumice vezane uz tvoje dijete
  •  … i pripremi vodu za piće

KAKO SE PRIJAVITI?

Od srca vam hvala što ste zainteresirani za predavanje! Prijaviti se možete kad god poželite.

Čim se skupi manja  grupa zainteresiranih, predavanje se održava.

Upišite se na listu čekanja kako biste što prije došli na red!

Svoje mjesto osiguravate uplatom na žiro račun.

Sve upute za plaćanje dolaze na vašu e-mail adresu jednom kada se prijavite.

Cijena radionice:

Cijena online radionice je 200 kn za Hrvatsku.

Za druge države je 25 eura i vi snosite troškove transakcije.

*Samohrani roditelji plaćaju 100 kn

1

PRIJAVA