Kritika od koje dijete raste – RIJEKA

“RECEPTI” ZA VRHUNSKI ODGOJ – KRITIKA OD KOJE DIJETE “RASTE”

RIJEKA NLP poznaje metodologiju koja je već 50 godina na terenu i vrlo uspješno pomaže mnogim edukatorima, a nas u školi, a ni u vrtićima baš kao ni roditelje nitko nije naučio kako da to činimo na pravilan način.

Radi se o načinu kojim dijete dobije sve što mu treba – da shvati je li dobro učinilo ili nije te što sada treba napraviti da bi sljedeći pokušaj bio još bolji. Pri tome već na sljedećem pokušaju dijete samo traži vašu povratnu informaciju jer novi način na koji vi to radite mu je od koristi. Dijete više vjeruje u sebe, dobiva upute KAKO i zahvalno vam je za ono što ste rekli. Ne ljuti se nego zahvaljuje.

Zanimljivo je kako nas društvo ne priprema za život dajući nam alate i tehnike za svakodnevnu komunikaciju već očekuje da sami to svladamo. Uspiju oni prirodno talentirani ili samouki, a svi ostali učimo na greškama. Kada nekog povrijedimo svojim komentarom ili kritikom, tada ili prestanemo davati komentare ili otvrdnemo srce i nastavljamo po starom ne mareći kako se drugi osjećaju nakon naše kritike.

I zato mislim da je ova metodologija vrlo važna svakom roditelju da ne frustrira svoje dijete. Jednako tako i svakom odgajatelju i učitelju kako bi dijete izašlo iz sustava osnaženo našim riječima a ne pokošeno u samopoštovanju i niskog samopouzdanja zbog silne kritike upućene tijekom procesa učenja.

Želja mi je da vas naučim i pomognem oko odnosa s voljenima jer načini postoje samo mi još ne znamo za njih.

U 3 sata predavanja i vježbi, odlazite kući s odličnom tehnikom koja će vam donijeti bolje odnose i mir u domu.

O ANITI VADAS

Odlučila sam mijenjati svijet na svoj način, a to je preko roditelja malih a velikih ljudi

Anita Vadas stigla se udati, imati dvoje djece, odgojiti ih u pristojne mlade ljude i usput se zaposliti kao učiteljica nižih razreda jer, kako kaže, to je posao za koji ju je Bog stvorio. Svaki dan na posao ide s veseljem, a na djecu gleda kao na male-velike ljude. Oni su je podučili svemu što u životu zna i sada je spremna to podijeliti i s vama.

Inače, Anita je završila edukaciju na Coaching Akademiji Slavice Squire te je NLP trener i profesionalni coach. Završila je također Prezentacijske vještine na istoj Akademiji, te prošla i neke druge programe koje Akademija nudi – Power Life Design, Power Love Design, Power Business Design. Posljednjih 20 godina radi kao učiteljica razredne nastave u školi.

Godinama održava radionice i edukacije za roditelje učenike koje su se pokazale vrlo učinkovite, a roditelji i djeca zadovoljnima. Posljednje dvije godine započela je i program za žene “Ne moraš ništa, a možeš sve” kojim potiče rad na sebi te jačanje samopouzdanja i samosvijesti svake žene i majke koja je izgubila vjeru u sebe.

DOJMOVI S DOSADAŠNJIH RADIONICA

Predavanje je vrlo korisno, potiče te da radiš na sebi, da sebe spoznaješ i razumiješ kako bi bolje shvatio svoje dijete i okolinu.”

“Svakako bih preporučio predavanje, sažeto i jasno, a saznao sam dosta zanimljivih stvari.”

“PREDIVNO! JAKO KORISNO! Dobila sam novi način kako postati roditelj koji moje dijete zaslužuje. HVALA NA NOVOM ZNANJU!”

VRIJEME I MJESTO ODRŽAVANJA RADIONICE

Predavanje “Recepti za vrhunski odgoj – kritika od koje dijete raste” održat ću u Rijeci 1. ožujka na lokaciji hotel Jadran, Šetalište XIII divizije 46, Rijeka, od 15:00 do 18:00 sati.

KAKO SE PRIJAVITI?

Od srca vam hvala što ste zainteresirani za predavanje! Molim Vas da svoj dolazak prijavite putem kontakt obrasca ispod, a svoje mjesto osigurate uplatom na žiro račun. Sve upute za plaćanje dolaze na vašu e-mail adresu jednom kada se prijavite.

Cijena predavanja:

Cijena ovog predavanja iznosi 200 kuna po osobi za ranije prijave, 5 dana prije održavanja radionice cijena po osobi iznosi 250kn.

*Samohrani roditelji plaćaju 100 kn

*Cijena za oba supružnika je 350 kuna.

*Za učitelje, odgajatelje ili stručne suradnike imam posebnu ponudu. Javite se za dogovor.

PRIJAVA