VAŽNE KARIKE U ODGOJU DJETETA

Dragi roditelji!

S radošću najavljujem edukaciju – Otac i majka kao VAŽNE KARIKE U ODGOJU DJETETA koja će biti za oba roditelja, znači u paru povodom Dana očeva u ožujku na kojoj je cilj da svaki roditelj nauči što je čiji zadatak i posao u odgoju djeteta te što zajedničkim snagama treba graditi prvih 20 godina odrastanja.

Edukacija će se održati uživo u Čakovcu za ograničen broj parova 17. ožujka od 15 do 18 sati u dvorani hotela Castellum.

Što ćete naučiti na edukaciji?

  1. dio: Za što je u odgoju odgovoran otac a za što majka
  2. dio: Obiteljske vrijednosti
  3. dio: Obiteljska pravila u skladu s vrijednostima

Za što je u odgoju odgovoran otac a za što majka?

Nerijetko se dešava da majka odrađuje i muški i ženski dio u odgoju no kasnije u ponašanju djeteta prepoznamo nedostatak prisutnosti jednog roditelja bez obzira radi li se o ženskom ili o muškom djetetu.

Na primjer!

Ako je tata premalo prisutan u odgoju djevojčice u određenom životnom razdoblju, ona može razviti manipulaciju zbog nedostatka postavljanja granica u odgoju od strane oca.

Ako pak majka nije prisutna u određenom životnom razdoblju dječaka, on može ostati emotivno odcijepljen ili emotivno nezreo.

U ovom dijelu edukcije ćete doznati na što je sve važno paziti da kao otac i majka sudjelujete na vrijeme u razvojnim fazama odrastanja vašeg djeteta do 20-te godine, bez obzira živite li zajedno ili odvojeno.

Obiteljske vrijednosti

Jedna od češćih situacija je da majka djetetu kaže jedno a otac drugo i tu dolazi do nesuglasica. Vrijeme je da to izmirimo i da vas naučim kako se uskladiti po pitanju vrijednosti.

U ovom dijelu edukacije ćemo osvijestiti na kojim se vašim vrijednostima temelji vaš odgoj i poraditi na usklađenju čak i ako majka teži k nečemu sasvim drugačijem od oca, i obratno.

Za dijete je važno da ste usklađeni jer je odgoj efikasniji i zato ćete naučiti KAKO se to radi na terenu.

Obiteljska pravila u skladu s vrijednostima

Ako voziš brod ali nemaš cilj onda možeš svugdje zvršiti.

Jednako je i u odgoju djeteta. Ako nemate ZAJEDNIČKI CILJ u odgoju, svašta od djeteta može ispasti.

Zato ćemo u ovom dijelu poraditi na usklađenju onog što želite postići kod djeteta i naučit ću vas kako ćete to raditi ubuduće sve do 20-te godine starosti djeteta.

Važno je da znate što želite pa će do toga i doći.

Za koga je ova edukacija?

Edukacija je namijenjena roditeljima u paru kako bi naučili pronaći zajednički jezik i lakše odgajali dijete tako usklađeni.

Cijena edukcije

Cijena edukacije je 77 eura za par do 8. ožujka, a od tada je cijena 99 eura za par.

Broj parova je ograničen pa kada se popuni, možemo vas staviti na listu čekanja u slučaju da netko odustane.

Mjesto vam je rezervirano uplatom na račun.

Hvala što na vrijeme rezervirate svoje mjesto.

Prijava na edukaciju

Prijaviti se možete preko obrasca ispod te će vam stići podaci za uplatu

1

PRIJAVA