WEBINAR – (NA)UČI KAKO UČITI!

Vrijeme ocjenjivanja nikome ne pada lako pa sam za vas i vašu djecu školske dobi pripremila Webinar o osnovama učenja prema tipovima djece.

Kako mi se sve češće javljate da pomognem vašem djetetu i ovo radim s njima jedan na jedan na individualnim savjetovanjima, odlučila sam s vama podijeliti i naučiti vas osnovnim trikovima oko učenja.

Ako imate više djece, dobro je znati sve ovo jer vjerojatno neće svako dijete učiti na jednak način ili će imati probleme sa zapamćivanjem, koncentracijom ili organizacijom oko učenja.

Vrijeme je da naučite kako svakom djetetu pomoći na što efikasniji način bez da se nervirate i živcirate, a da dijete nauči u što kraće vrijeme.

Katkada i sama djeca ne znaju kako da se organiziraju i što vi kao roditelji možete učiniti da im pomognete i kako da im olakšate.

Na Webinaru ćete naučiti:

  • koji je tip vaše dijete
  • koje tehnike učenja su za njega najbolje
  • kako se organizirati oko učenja
  • kako je najbolje prilagoditi učenje pojedinom tipu djeteta
  • tko bi trebao preuzeti odgovornost oko učenja, načina učenja i tehnika učenja
  • što remeti pažnju i koncentraciju vašem djetetu
  • važnost učenja i ponavljanja
  • kratkotrajno i dugotrajno memoriranje
  • i još štošta od trikova učenja

Webinar će se održati u utorak, 11.5. od 20 do 22 sata.

PRIJAVE SU DO NEDJELJE, 9.5. kada ćete svi koji ste uplatili dobiti upute za dalje koje treba riješiti te vratiti meni na mail.

Cijena je 200 kn po prijavi.

Preporučujem da ga slušate s djetetom ili ostalom djecom i zajedno naučite kako bolje i efikasnije učiti te kako podržati svoje dijete u učenju.

Broj prijava je ograničen.

Nakon što se grupa popuni, zatvorit ću prijave.

Požurite rezervirati mjesto i pomoći djetetu jer učenje ne mora biti mučenje pa još uvijek možete naučiti kako pružiti djetetu podršku i znanje koje mu je potrebno da popravi ocjene, brže nauči i lakše se organizira.

Webinar će se održati preko platforme Zoom pa je važno da ostavite sve svoje podatke kako bismo vam mogli poslati prijavni link za predavanje.

1.Najprije ćete dobiti upute o prijavi i plaćanju.

2. Dva dana prije Webinara stiže vam anketa, a dan prije Webinara upitnik za vaše dijete o tome koji je tip djeteta.

3. Na sam dan Webinara ćete dobiti link za prijavu.

Sve to dobivate na vaš mail pa je VAŽNO da provjerite jeste li dobili mail (provjerite promocije, spam…)

Prijave isključivo preko obrasca do popunjenja grupe…

Rekli su o Webinaru:

Prekratko je trajalo. Sve ostalo je bilo točno onako kako treba biti. Jedno od boljih predavanja na kojem sa bila. A željela bih istaknuti da sam poslovno često na predavanjima i ujedno studiram. Pa je predavanja stvarno puno.Ovo predavanje treba održati u svim školama i u Ministarstvu obrazovanja, pod obavezno svim roditeljima prije prvog razreda. (mama Kristina)

Edukacija koji svaki roditelj treba proći. I djecu i roditelje o tome rijetko tko ne podučava. (mama Katja)

1

PRIJAVA