VRIJEME JE ZA PROGRAM ZA ŽENE UŽIVO

Posljednjih godina sam sve svoje programe održavala online ali je ponovno vrijeme da izađemo iz virtuale u stvarni život.

Čeka nas serija programa za žene koje sam zamislila tako da vi dolazite u lijepo moje Međimurje i uvidite kakvih sve ljepota ima ovdje.

U srijedu, 19. listopada ćemo se družiti na predivnom mjestu koje nam je ustupila jedna od kraljica i polaznica mojih programa.

Virnite u Holiday home Dika i divite se predivnom mjestu koje nas čeka tu večer.

Tema našeg susreta su OSOBNE GRANICE a pričat ćemo:

–         o tome što sve obuhvaćaju osobne granice

–         koja je svrha njihovog postojanja i zbog čega nam služe kao štit

–         KAKO da si pomognemo u njihovom postavljanju

–         čija su odgovornost

Ako te vuče tema, privlači predivna lokacija i veseliš se druženju s divnim damama-kraljicama, pozivam te da se prijaviš preko prijavnice ispod jer je broj osoba ograničen na 12 žena a već imamo 5 prijavljenih.

Povedi sobom svoju prijateljicu!

U Holiday home Dika ima ugodnih 12 mjesta tako da nas zbog kapaciteta prostora ne može stati više. Ako dolaziš iz udaljenijih krajeva, postoji mogućnost da tamo prespavaš i koristiš sve ljepote koje nude – bazen, sauna, udobnost kreveta.

Ako pak dolaziš samo na druženje očekuje te:

–         predivno društvo divnih dama

–         edukacija o osobnim granicama

–         vježbe u sklopu edukacije

–         topli napici, slani i slatki naresci

–         druženje do kasno u noć

–         otvoreni razgovori

–         i tko zna gdje nam je kraj.

Lokacija je u Gornjem Međimurju, točnije mjesto Kapelščak na broju 3D, blizu Svetog Martina na Muri. Ne brini hoćeš li naći kuću za odmor jer ću ti poslati lokaciju i pronaći ćeš je sigurno.

Kuća za odmor Holiday Home Dika izgleda impresivno, privlačno i vrlo je topla. Uvjeri se i sama.

Sigurna sam da će ti atmosfera odgovarati a nadam se i edukacija kojom ćeš naučiti koliko je važno poštivati sebe i svoje osobne granice kako te drugi ne bi povrjeđivali, svjesno ili nesvjesno.

Tvoje mjesto je rezervirano tek nakon izvršene uplate od 300 kn. Ako si se prijavila a ne možeš iz nekog doći, imat ćeš priliku svoju uplatu iskoristiti na druženju idući mjesec. Ako pak si se prijavila, nisi uplatila i sva su mjesta popunjena, ideš na listu čekanja u slučaju da netko odustane ili pak si među prvima na sljedećem druženju već 16.11. na novoj turističkoj lokaciji Međimurja.

Smatram sebe lokalpatriotom jer volim mjesto gdje živim i zadivljena sam koliko je Međimurje predivna lokacija za život. Zašto ga i ti ne bi upoznala i uz sve to educirala se o važnim ženskim temama. Na svakom druženju ćemo pričati o novoj temi vezano uz ženski princip i vrijednosti žene. Potrudi se uhvatiti kontinuitet i biti na svima – i to tako da se redovito prijaviš!

Druženja su zamišljena kao manji ženski krugovi do 15-ak žena.

Zahvalna sam Dudi, vlasnici Holiday Home Dika na ustupljivanju prostora a neizmjerno sretna što je ona jedna od mojih kraljica koja je prošla uvodni program za žene uživo prije nekoliko godina i prepoznala vrijednost druženja uživo.

Sigurna sam da će vam se lokacija svidjeti a možda je rezervirate i za neki vikend s partnerom ili pak za žensko vikend druženje.

Što dobivate ovim programom?

–         3 sata edukacije o osobnim granicama

–         skriptu s popratnim materijalima

–         moje vodstvo i podršku

–         sklapanje prijateljstava i razvijanje suradnje kroz ženski princip

–         poznanstva drugih divnih kraljica

–         otvorenost, iskrenost i komunikaciju

–         predivnu lokaciju uz piće i klopu

PLAĆANJE!

Cijena programa je 300 kuna ili 40 eura. Prijavljena si tek nakon izvršene uplate jer tek tada ti se čuva mjesto. U suprotnom si na listi čekanja i nemaš garanciju da ćeš biti među prvih 12 koje će se družiti.

Termin: srijeda od 17 sati do fajrunta

Prijavu je moguće napraviti putem kontakt obrasca ispod, a sva pitanja na mail info@anitavadas.com ili na broj mobitela 098/564-290.

Veselim se zagrliti vas uživo!

Vaša Anita V.

PRIJAVA