WhatsApp grupa podrške za roditelje

Dragi roditelji,

evo još jedne prilike da dobijete podršku iz prve ruke od mene!

Uz svaki moj program u koji se uključite, imate mogućnost biti svakodnevno u kontaktu sa mnom preko WhatsApp grupe te preko poruka, glasovnog zapisa ili videa postaviti pitanje ili objasniti problem koji imate s djetetom. Ako pak ste uključeni u program za žene, onda svakodnevno komuniciramo preko programa za žene.

Ovo je ideja jedne roditeljice iz grupe za Školu za roditelje koja je rekla da se osjeća sigurnije kada zna da ima mene i može postaviti pitanja svaki dan. Tako samo odlučila napraviti otvorenu grupu za sve koji to žele.

Potrebno se prijaviti na mail te će vam moja asistentica Marina poslati sve što je važno znati. Nakon toga će vas dodati u WhatsApp grupu i tamo možete biti aktivni – postavljati pitanja, komentirati ili pak pisati svoje ideje koje ste i sami isprobali s djetetom.

Uvjet je da ste prošli barem neku moju edukaciju jer ja sve odgovore već dajem unutar mojih edukacija te je suvišno postavljati neka pitanja a odgovori su na svim edukacijama. Puno je lakše meni odgovarati kada znate već o tipovima djece, o dosljednosti i o onome što je već snimano, napisano ili na edukacijama. Mogu razumjeti da ne stignete sve ali barem nešto.

U grupi je važno da vlada suradnja, međusobno poštovanje i uvažavanje. To su osnovni principi koje svaki roditelj treba naučiti dijete te je važno da to primjenjujete i unutar grupe inače ćemo vas upozoriti ili pak izbaciti iz grupe.

Vrlo je važno da budete tu u želji da nešto naučite a ne da drugima pametujete kako ste vi odlični roditelj a svi drugi nisu.

Svaki roditelj se trudi biti najbolji što može a i svako je dijete drugačije. Ono što vrijedi za vaše dijete, ne mora vrijediti za tuđe dijete jer je ono drugačiji tip djeteta, ima druge roditelje koji primjenjuju drugačija pravila.

Za sada će ova grupa biti besplatna, ali ako se pretvori u grupu koja je vama korisna, ili pak se znatno poveća te će mi oduzimati više vremena tijekom dana, onda ću biti prisiljena naplaćivati mjesečnu članarinu jer moje vrijeme se plaća. No, o tome ćete biti obaviješteni na vrijeme kako biste sami mogli procijeniti želite li ostati ili ne i ima li ona za vas smisla ili ne.

Za sada je ovo eksperiment i vama i meni u želji da vam budem bliže dostupna i pomognem što prije.

S obzirom na to da radim u školi a kada nemam nastavu tada održavam individualna savjetovanja, neću moći odgovoriti sad i odmah, ali hoću kroz dogledno vrijeme. Probajte imati razumijevanja da ću nekada biti dostupna odmah, a nekada tijekom dana ali ne i odmah. Taj dan će sve biti odgovoreno, to obećanjem. Zato i idem u ovo.

Bilo bi dobro da me tagirate kada imate pitanje za mene. To znači da koristite znak @ i spomenete moje ime. Tako ću znati koja su pitanja namijenjena meni a koja nekome drugome.

OVO JE MAIL NA KOJI SE TREBATE JAVITI I NAPISATI DA ŽELITE UĆI U WHATSAPP GRUPU:

podrska.roditeljima.avadas@gmail.com

Prije toga skinite aplikaciju WhatsApp na mobitel ako još nemate.

Važno je da napišete svoje ime i prezime te svoj broj mobitela. Sve ostalo će vam Marina objasniti i s vama riješiti tehničke stvari.

Veselim se našoj suradnji i pomoći i na ovaj način.

Želim nam svima puno sreće i uspješnu suradnju.

Vaša Anita V.

P.S. Nemojte se prijavljivati preko prijavnice nego direktno na gornji mail. Hvala!

PRIJAVA