ZAŠTO SAM ODLUČILA RADITI S RODITELJIMA

Svako novo individualno savjetovanje, svaka moja radionica i svako predavanje upućuju me na to i sve sam više sigurna da je ovo što radim odličan odabir i bogom dan posao.

Roditelji koje susrećem su katkada toliko jadni i bez podrške, toliko izmoždeni i bez snage, toliko iscrpljeni i bez ideja kako dalje, toliko tužni i nemoćni a bez ramena za plakanje da sam zahvalna što sam tu da im mogu pomoći koliko god mogu, a mogu puno.

U ovom svijetu se mislilo na svakog osim na roditelje. Ne trebaju oni lijekove ni liječnika, kao ni psihijatre ni psihologe. Najčešće im treba samo koji savjet, uputa ili riječ ohrabrenja u ključnom trenutku.

Dao je Bog snagu roditeljima s djetetom, no po putu se malo pogubiš i treba ti netko tko će te razumjeti. Nemaju nikog takvog. Žao mi je to čuti i vidjeti.

Zato sam tu.

Znam kako vam pomoći. Znam kako vas ohrabriti. Znam kako vas usmjeriti. Prošla sam tim putem kao roditelj. Prolazim na poslu svaki dan kao učitelj. Educirana sam i educiram se i dalje. Razumijem kako vam je.

Nudim podršku, pomoć, razumijevanje, usmjeravanje i motivaciju za naprijed.

Promišljam svakodnevno kako vam još i na koje sve načine mogu pomoći.

Raduje me kada vidim osmijeh i radost na vašem licu nakon susreta sa mnom. Tada znam da je moj posao u stvari poziv i moja svrha postojanja.

Zahvalna sam na povjerenju koje imate u mene jer bez tog vašeg prvog koraka ne bih vam ni mogla pomoći. I dalje ću raditi na tome da osmislim raznorazne načine na koje vam mogu biti podrška, educirati vas, motivirati i inspirirati te usmjeravati kako biste olakšali put roditeljstva.

Ono što pouzdano znam, ako pomognem samo jednom roditelju, to će se odraziti na cijelu obitelj. Svima u toj obitelji bit će lakše. Bit će im bolje. Imat će bolje odnose i međusobno poštovanje. Djeca će biti zadovoljnija.

Na vama je samo javiti mi se, imati povjerenja i biti iskreni.

Za vas sam pripremila individualna savjetovanja na kojima u 4 oka možemo razriješiti vaše dileme i početi kontinuirani rad. Ovo možemo raditi osobno u mojem uredu u Čakovcu ili ako ne živite u blizini preko telefona, skaypa, vibera ili messingera.

Možete doći na moja predavanja ili seminare koje održavam širom Hrvatske. Trenutno traju prijave za predavanje Odgoj bez vike u Bjelovaru, 5.5., zatim seminari u Varaždinu, 12.5. pa u Zadru 19.5. i na kraju u Rijeci 9.6.

Više o seminaru pročitajte OVDJE. A prijaviti se možete preko prijavnice, mailom info@anitavadas.com ili mobitelom 098/564-290.

Želim vam puno sreće, a ako zapne – tu sam!

[vc_row css_animation=”element_from_right” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column css_animation=”none” width=”2/3″][vc_empty_space]

    PRIJAVA NA RADIONICU

    Spam zaštita:

    [/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]

    PRIJAVA