ŽIVJETI SVOJU SVRHU – POMAGANJE ŽENAMA

Jednom davno bila sam kod jedne osobe koja se bavi izradom i čitanjem jyotish horoskopa. Ne sluteći što me tamo čeka, dobila sam o sebi neke podatke koji su mi tada izgledali kao SF. Jedan od podataka koji sam dobila je da mi je životna misija pomagati ženama. Bilo je to prije više od 5 godina. Tada sam bila obična učiteljica posvećena svojem poslu.  Tu informaciju sam stavila na stranu jer nisam imala pojma što i kako.

Prije dvije godine sam otvorila firmu za savjetovanje, pomoć i podršku roditeljima još uvijek ne sluteći da je to početak ispunjenja te misije. Nadajući se da ću pomagati uglavnom djeci jer s njima znam, ipak sam te struke.

U međuvremenu sam upisala coaching i NLP još uvijek ne sluteći kuda me sve to vodi. Slušala sam svoj unutarnji glas duše. Iako još uvijek nisam vidjela djeliće slagalice koja se polako slagala.

Osim radionica, predavanja i savjetovanja djece, nekako sam uvidjela da su majke u obitelji u najtežem stanju i da im treba podrška. Kada je majka loše, cijela obitelj pati. Što mi vrijedi pomoći djetetu a ostaviti mamu u lošem stanju. Dijete će se opet vratiti na staro.

Stoga, sam počela raditi s roditeljima koji ne znaju kako. Kada jednom ojačaš njih, onda je s djetetom lakše a i oni dalje znaju kako.

I eto, došla sam do onog što mi je prorečeno.

Sada sve više radim s roditeljima, statistički više s majkama. Njih usmjeravam, pomažem i podržavam, učim kako i one su te koje odu zadovoljne i javljaju da je sve u redu. Ostalo onda mogu one same. Uvijek se mogu vratiti po još i znaju kome se mogu obratiti kada zagusti.

Mislila sam da ću ovo ljeto uzeti vremena za sebe, manje putovati i educirati a više čitati, pisati, snimati i raditi na osmišljavanju novih programa za roditelje jer ideja imam puno a vremena malo da ih stavim na papir, događa se nešto sasvim neočekivano.

Svako poslijepodne provodim sate i sate u uredu, primajući uglavnom žene i radeći s njima.

Ovo ljeto sam zato u ponudu odlučila staviti paket coachinga kako bi u ciklusu uspjela odraditi osnove. Stoga paket od 4 susreta radim po cijeni od 500 kuna i u ta 4 susreta odradimo osnove. Neke od žena su odlučile uzeti i drugi paket a nekima je ova osnova dovoljna da se dalje same snađu.

Drage moje, hvala vam na ukazanom povjerenju i hvala što ste mi rasvijetlile i omogućile da živim svoju svrhu. U radu s vama i sama učim puno o sebi a neobično mi je drago kada mi javite kako ste bolje, život vam je ljepši a odnosi kvalitetniji.

Problemi u odnosima s članovima obitelji, gubitak ženstvenosti, preslabi autoritet, organizacija vremena, balansiranje svih aktivnosti žene tijekom dana, strast za životom, životne vrijednosti, rad na nepoželjnim osobinama…i mnoge druge teme su tema naših susreta.

Zajedno možemo lakše.

Želim vam puno sreće, a ako zapne – tu sam!

PRIJAVA