JESENSKI UPIS NA PROGRAM ZA ŽENE

Drage dame, žene, majke, kraljice!

Koliko vremena u životu provodite dajući sebe a ne dobivajući išta od života?

Priroda žene je da nauči primati i uživa u primanju.

Svaki dan se dajemo a primamo rijetko. Čak i kada se pruži prilika, tako da nam netko daje kompliment, mi se krenemo opravdavati i blokiramo primanje.

Vrijeme je da mijenjamo taj dio!

Rođene smo u ženskom tijelu a zaboravile smo biti ženstvene, zaboravile smo se ponašati kao žene, biti nježne, pažljive, mekše, kreativnije, maštovitije, opuštenije, usredotočenije. Vrijeme je da mijenjamo i taj dio!

Mnoge žene ne znaju uzeti vrijeme za sebe bez da osjećaju grižnju savjesti ili krivnju jer su mrvičak uživale. Na kraju to ni nije neko uživanje jer im je teško oko srce. Ili brinu zbog djece ili pak se osjećaju loše jer rade kooonačno nešto za sebe.

Vrijeme je da i to mijenjamo!

Ima žena koje bi željele raditi na sebi, ali ne znaju od čega početi. Svaki program za žene je osmišljen da idemo postepeno i kopamo sve dublje.

Od ove godine uvodim novitet koji će ostati iznenađenje, a sigurna sam da će vam odgovarati. Radi se o tome da ćemo vježbati biti podrška jedna drugoj, na svim programima. Vrijeme je da žena ženi prestane biti vuk i da postane podrška i prijateljica.

Svi programi idu online, preko Zooma. Prvi dio programa bit će petkom navečer, a drugi dio ponedjeljkom navečer. Datumi i detalji za prvi dio su na ovom linku, a za drugi dio na ovom linku.

Grupice se polako formiraju i već ima prijavljenih.

Za treći dio čekam kad se skupi određen broj žena, onda će biti datumi. Treći dio će početi u listopadu.

Veselim vam se!

Vaša Anita!

PRIJAVA