JESTE LI SRETNO BIĆENCE?

Kakav život živite, takva ste i osoba?

Jeste li zadovoljni životom koji živite, odnosima koje imate, ljudima oko vas i svojim odnosom prema drugima, naročito dragim osobama s kojima živite?

Jeste li često čangrizavi, gunđate i žalite se na sve oko sebe? Niste zadovoljni postojećim stanjem a ne znate što mijenjati da bi vam bilo bolje?

Žalite li se često na druge ljude, na to kako vam nanose bol i krivnju, a vi niti krivi, niti dužni?

Debljate se i tješite hranom kada vas drugi iživciraju? Ili mršavite i jedete se iznutra? Imate gastritis i često se nervozni?

Često galamite na članove svoje obitelji, kriveći ih da vam premalo pomažu, da ste im sluškinja i da sve činite za njih, a oni ništa za vas?

Uvijek sve činite za druge, a imate premalo vremena za sebe?

Od vas se očekuje savršenstvo, a kada nešto tražite od drugih, tada najčešće podbace?

Nemate vremena pročitati dobru knjigu, ne stignete činiti ništa za sebe, ne sjećate se kada ste posljednji put uživali u životu nekoliko dana, sve vam se svodi na godišnje odmore tijekom kojih opet morate brinuti o djeci i o supružniku?

Jeste li se pronašli u bilo kojoj situaciji ili u više njih?

Što mislite da je smisao života? Usrećiti sebe, usrećiti druge ili usrećiti i sebe i druge?

Zar ne bi bilo lijepo živjeti život ispunjen aktivnostima koje volite, živjeti ga punim plućima i s dobrim osjećajem?

Mislite li da su to priče za malu djecu ili ipak možete sebi stvoriti lijepi život?

Razmislite o tome.

Shvaćate li da baš vi imate moć ali i odgovornost kojom možete sebe učiniti zadovoljnijom osobom te krenuti putem sreće. Kada je čovjek ispunjen, kada je zadovoljan i sretan, tada tako i zrači. Takav čovjek neće gunđati i kritizirati druge već će ih inspirirati i djelovati ugodnije. Postat će društvo za poželjeti.

Samim time imati više moći i snage utjecati na djecu, supružnika i bliske ljude.

Vikom i kritikom nećete mijenjati druge. Za to vam je potreban drugi alat, drugo oružje, a to je ljubav. No, kako do ljubavi? Koji su prvi koraci koje možete učiniti da biste zablistali?

Prije svega važno je shvatiti da svaka promjena počinje od vas samih. I to je odlično! Jer tada u prvim koracima mijenjate najprije sebe i samo sebe. Ne morate sve druge oko sebe nego samo jednu jedinu osobu – vas.

Pozivam vas da započnete svoje putovanje promjene. Program za žene Ne moraš ništa, a možeš sve uči vas prepoznati vlastite ograničavajuće programe djelovanja kojih niste svjesni a smetnja su na vašem putu do sreće.

Ako ste žena ili majka koja ne zna kako bi počela s radom na sebi evo prilike da u manjoj grupi žena uz moju podršku otkrivate sebe, način na koji možete postaviti granice da vas ne iskorištavaju ljudi oko vas, možete naučiti koja uvjerenja ste dobili od okoline ili roditelja a koče vaš rast i razvoj. Naučite prepoznati svoje vrijednosti i podići sebi samopoštovanje. Otkrijte koje su vaše jače strane te time više vjerujte u sebe i povećajte samopouzdanje.

Na ovom linku možete pronaći sve teme programa kao i datume s prijavnicom https://anitavadas.com/predavanja/program-za-zene-uvodni/

Želite li biti bolja supruga, samouvjerena majka i zadovoljna žena, počastite sebe jednim ovakvim programom i uljepšajte i olakšajte si život.

Želim vam puno sreće, a ako zapne – tu sam!

Vaša Anita V.

PRIJAVA