ODGOJ BEZ VIKE PO PRVI PUT U VIROVITICI

Po prvi puta će u prostorima Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica biti održano predavanje za roditelje, odgajatelje i učitelje Odgoj bez vike. U petak, 23. studenog od 18 do 21 sat dođite i saznajte nešto o mirnim načinima rješavanja raznoraznih izazova koje imate s djecom. Naučite sebe obuzdani u trenucima ljutnje, olakšajte sebi komunikaciju s djetetom ali i drugim ljudima.

Tijekom trosatnog predavanja prolazimo kroz svaki korak posebno, analiziramo ga i povezujemo sa stvarnim, konkretnim situacijama iz života te na vašim primjerima objašnjavam kako do mirnog rješenja.

Ponekad su nam jednostavna rješenja pred nosom, ali su nam preblizu te ih ne vidimo. Načini i postupci u odnosu prema djetetu kojima mirnim putem dolazimo do rješenja su nešto što inače radite svakodnevno, no ono u čemu možda griješite su pogrešni koraci.

Upravo o tome radimo na ovom interaktivnom predavanju – koristim vaše postojeće znanje i samo ga postavimo u pravilan redoslijed te zaživi već idući dan u vašim odnosima.

Svaki sudionik dobiva i pisane materijale koji ga podsjećaju na korake i pomažu da ih pretvori u dobru naviku te počne odgajati bez vike.

Pozivam vas da se prijavite zbog pripreme materijala za vas.

Prijavljeni ste i mjesto vam je rezervirano tek kada izvršite uplatu na sljedeće podatke:

ERSTE banka

Edukacija j.d.o.o.

D.Cesarića 19, Čakovec

Broj računa: HR6524020061100779690

Svrha: predavanje Odgoj bez vike

Cijena: 150 kn po osobi, za supružnike je cijena 200 kn

Za djelatnike vrtića i škola odobravam popust ako dolazi više od 5 osoba iz iste institucije.

Javite se da vam pošaljem ponudu.

Više informacija možete dobiti mailom info@anitavadas.com ili na mob 098/564-290.

 

Mnogi roditelji diljem Hrvatske već su odlušali ovo predavanje koje već gotovo 3 godine držim nastojeći pomoći u odgoju.

Tako je Odgoj bez vike održan u Rijeci, Puli, Posušju, Čakovcu, Varaždinu,

Krapini, Kutini, Požegi, Splitu, Koprivnici, Prelogu i još mnogim drugima.

Veselim se susretu s vama!

Obećajem odlične spoznaje!

 

PRIJAVA