ODGOJ BEZ VIKE U RUJNU

Predavanja za roditelje Odgoj bez vike održat će se 22. rujna u Čakovcu i 29. rujna u Splitu. 

U Čakovcu će biti u hotelu Castellum, od 16 do 19 sati, a u Splitu dvoranici na Poljičkoj cesti 31, na Škrapama u Gradskom kotaru Blatine.

Primjećujete da je trajanje predavanja produljeno s 2 i pol sata na 3. Bit će pauza u sredini. Mijenjala sam i dopunila samo predavanje novim spoznajama kao i svime što ste me pitali na prethodnim predavanjima.

Trudim se svaki put dati vam što više u nekoliko sati kako biste odlaskom kući mogli primijeniti korisne metode u odgoju djece.

Predavanje ODGOJ BEZ VIKE uči roditelja mirnim načinima rješavanja raznoraznih izazova koje ima s djetetom.

Postoje koraci koje kada jednom svladate, olakšavate sebi komunikaciju s drugima. Primjenjivi su u svim odnosima, no mi se zadržavamo na odnosu roditelj-dijete.

Prolazimo kroz svaki korak posebno, analiziramo ga i povezujemo sa stvarnim, konkretnim situacijama iz života te na vašim primjerima objašnjavam kako do mirnog rješenja.

Ponekad su nam jednostavna rješenja pred nosom, ali su nam preblizu te ih ne vidimo. Načini i postupci u odnosu prema djetetu kojima mirnim putem dolazimo do rješenja su nešto što inače radite svakodnevno, no ono u čemu možda griješite su pogrešni koraci.

Upravo o tome radimo na ovom interaktivnom predavanju – koristim vaše postojeće znanje i samo ga postavimo u pravilan redoslijed te zaživi već idući dan u vašim odnosima.

Svaki sudionik dobiva i pisane materijale koji ga podsjećaju na korake i pomažu da ih pretvori u dobru naviku te počne odgajati bez vike.

 

Zbog ograničenog broja polaznika potrebno je izvršiti uplatu cijene ulaznice te time osigurati svoje mjesto.

Cijena ulaznice je 150 kuna po osobi, no ako povedete supružnika, možete tih 100 kuna razlike platiti čuvanje djece, a vi za to vrijeme odslušati predavanje u miru.

Detalje oko predavanja, upite ili se prijaviti možete klikom na OVDJE!

Prijavljeni ste i mjesto vam je rezervirano tek kada izvršite uplatu na sljedeće podatke:

ERSTE banka

Edukacija j.d.o.o.

D.Cesarića 19, Čakovec

Broj računa: HR6524020061100779690

Svrha: predavanje Odgoj bez vike (obavezno navesti grad)

Cijena: 150 kn po osobi, za supružnike je cijena 200 kn

Olakšajte sebi i djeci!

Veselim vam se!

PRIJAVA