PREDAVANJA – OD SADA I NA VIDEU

Dragi moji,

snimila sam za vas svoja predavanja Odgoj bez vike i Odgoj bez muke kako bi vam bila dostupna pošto ne možete prisustvovati uživo.
Potrudila sam se da sve stavim u video.
Šaljem vam i potrebne materijale kako biste imali podsjetnik i u tom obliku.
Cijena je 200 kn za svako od predavanja.

Ako ste već bili na nekom od mojih predavanja ali su vam informacije isparile s vremenom, možete ponoviti gradivo kad god želite kupnjom video materijala.
Vrlo je praktično imati doma pri ruci ova dva predavanja, zar ne? Naročito ako se neko od njih propustili 😉

Iz prvog predavanja Odgoj bez vike možete ponoviti okidače, možete se prisjetiti koraka mirnog rješavanja problema, dosljednosti u odgoju, ali i vježbi za razvoj empatije i zahvalnosti za dijete kao i za odgajanje iz ljubavi a ne iz straha.

U drugom dijelu predavanja Odgoj bez muke čekaju vas informacije o komunikaciji – zbog čega se svađamo i kako izbjeći sukobe, o fiziologiji tijekom komunikacije, o preprekama za što bolju komunikaciju kao i predivnih 10 programa osobnosti koji otvaraju oči s kakvim ljudima odnosno djecom imate posla i kako se postaviti prema svakome od njih.
Puno lijepih stvari, zar ne?

Čekam na vašu porukicu za dogovor.
Veselim vam se i raduje me što ne morate čekati da dođem u vaš grad već možete već sada odslušati predavanje a onda kada dođem, dođite da se upoznamo uživo.

Želim vam puno sreće, a ako zapne – tu sam!

PRIJAVA