PULA, ČAKOVEC I POŽEGA ODGAJAJU BEZ VIKE

Godina je počela divnim susretima s roditeljima u Puli, po treći put u Čakovcu i po prvi put u Slavoniji, u Požegi.

Od srca hvala na odazivu i zainteresiranosti. Hvala na divnoj interakciji.

Logika govori da kao predavač dolazim nešto naučiti vas, no svaki put nešto naučim od vas, saznam kako to vi radite i dobijem nove uvide za predavanje. Sve to ne bih uspjela bez interakcije s vama.

Žao mi je što nema više edukacija za roditelje, no sretna sam svaki put kada vas upoznam i shvatim da želite raditi na edukaciji, da želite naučiti kako biti bolji, investirate u svoje znanje i trudite se biti najbolji roditelji svojem djetetu.

Svakim novim predavanjem shvaćam da radim dobru stvar i nije mi žao što sam krenula ovim putem. Pripremam vam još puno kvalitetnih i novih edukacija. Od ove godine čak i nešto novo. Od ožujka počinjem s cjelodnevnim seminarima za roditelje u kojem ćemo kroz 6 sati aktivnog rada proći više tema o roditeljstvu te ćete u jednom danu dobiti puno toga za primjenu u odgoju s djetetom.

Pošto na moje edukacije dolazi velik broj odgajatelja i učitelja, odlučila sam napraviti i stručnu edukaciju samo za njih u kojoj će dobiti neka moja znanja koja sam stekla na NLP-u i coachingu, no koja sam u međuvremenu isprobala na svojim učenicima te dobila uvide kako su poprilično korisna za one koji rade s ljudima.

Veselim se i radujem 2018. godini.

Ono što vas uskoro čeka su seminari u Rijeci, Zadru, Puli, Čakovcu, te stručna interaktivna predavanja za učitelje i odgajatelje.

Ostali gradovi koji žele da im dođem, a još nisam bila, rado ću se odazvati pozivu ako ste voljni pomoći oko organizacije predavanja ili radionice.

Odgoj bez vike je još uvijek najviše traženo predavanje, no ima i drugih vrlo korisnih predavanjaSretan roditelj, sretno dijete, Dosljednost u odgoju, Obiteljske vrijednosti, radionica o zahvalnosti i mnoga druga.

Uz sve ovo cijelo vrijeme radim i individualna savjetovanja s roditeljima, osobno ili preko skajpa, vibera ili telefonom. Javite se ako vam je lakše u 4 oka popričati o vašem djetetu.

U veljači, u petak 16.2. će biti Odgoj bez vike u Varaždinu pa ako se u blizini a još niste čuli, prijavite se.

Hvala vam od srca i radujem se susretu s vama!

 

 

 

PRIJAVA