RADOM NA SEBI DO SEBE I BOLJE ŽENE I MAJKE

Počinje novi ciklus programa za žene čija je namjera ojačati majke i žene kako bi više vjerovale u sebe, imale bolje samopouzdanje i  ono što je slaba točka mnogih žena neizgrađeno samopoštovanje i samosvijest o tome koliko vrijede odnosno ne vrijede, po njihovom mišljenju.

Rijetko ćete naići na oca koji nije samouvjeren u sebe ali ćete često sresti ženu koja sumnja u sebe, kritizira se, ne vjeruje u sebe, uspoređuje se s boljima i u njenoj glavi svi drugi su uspješniji od nje.

Žena jest slabija karika našeg društva kada je u pitanju njeno samopouzdanje u odgoj djece, vještine kojima barata i znanje koje posjeduje.

Uz sve poslove koje vrlo uspješno radi i dalje sumnja u sebe.

Uz sve aktivnosti u kojima je odlična i dalje misli da bi trebala biti još bolja.

Bez obzira koliko lijepa bila izvana i iznutra, još uvijek misli da bi trebala biti još ljepša ili imati nešto bolje i popravljivije.

Bez obzira koliko joj djeca bila odlično odgojena, ona živi u uvjerenju da ne zna dovoljno i treba se još educirati.

Za razliku od muškarca koji je sebi dovoljan takav kakav jest bez obzira na izgled, bez obzira na sposobnosti i ono što daje.

Što je to u ženskoj glavi da uz sve vrijednosti koje ima omalovažava sebe kao ženu?

Samosabotaža.

Unutarnji samokritičar.

Roditelji koji progovaraju kroz usta majke.

Mišljenja drugih ljudi.

Utjecaj medija.

Nametnuta uvjerenja o izgledu i ljepoti žene.

Žena koja ne radi živi u uvjerenju da ne doprinosi obitelji i misli da nema jednaka prava.

Žena koja ne zarađuje kao partner ili više od njega, živi u uvjerenju da je manje vrijedna i uspješna.

Žena koja doprinosi obitelji i dalje misli i vjeruje da ne doprinosi dovoljno.

Program za žene nam osvještava sva ta uvjerenja te nas jača iznutra kako bismo bile samouvjerenije i prepoznale svoje vrijednosti koje ne vidimo. Imamo a ne vidimo. Imamo a ne cijenimo. Imamo ali ne prigrlimo.

Program se sastoji od 7 susreta koji pokrivaju različita područja života – od neimanja novaca, muškog i ženskog principa, do vježbi za buđenje ženske energije, upoznavanja sa zakonima prirode i univerzuma te različitih tehnika za upoznavanje sebe ili pak smirivanja sebe. U tih mjesec i pol druženja s različitim znanjima imate podršku mene kao mentorice i grupe žena koja su na tom putovanju s vama.

Žena je u ovom svijetu kroz muški princip naučila biti suparnica i ona koja se suprotstavlja, svađa, raspravlja i dokazuje. To je izrazito iscrpljuje.

Ženski princip daje ženi više snage i vjere, budi ženstvenost i senzualnost i daje mogućnost da bude više svoja. Zato kroz program učimo surađivati kroz ženski princip, podržavati druge i biti podržane.

Različite tehnike upoznavanja sebe kao i za smirivanje pomoći će ženi da se nosi sa svakodnevnim stresnim situacijama koje su tu hoćeš-nećeš. No, ako se znamo nositi s njima, tada je naše uznemirenje kraće i slabije. Samim time smo bolje žene, partnerice i majke.

Pozivam vas da se pridružite na putovanje rada na sebi uz podršku te ojačate sebe jer majka koja vjeruje u sebe i koja poštuje sebe te zna postaviti granice bit će bolja svojoj djeci, partneru i naravno sebi.

Naša djeca nas gledaju i uče iz naših djela a tek 7% iz riječi. Zato je i važno da pokazujemo primjerom a ne da prodikujemo.

Na ovom linku su detalji oko programa kao i prijavnica https://anitavadas.com/program-za-zene/program-za-zene-ii-dio/

Želim vam puno sreće, a ako zapne – tu sam!

PRIJAVA