RODITELJ ZA 5 – seminar za roditelje

Cjelodnevni seminar u Varaždinu će biti 12. svibnja, u Zadru 19. svibnja, a u Rijeci 9. lipnja.

Počinjemo ujutro u 9 i 30 a završavamo u 18 sati. Imamo dvije kraće pauze od 15 min i jednu za ručak od 1 i pol sat u osobnoj organizaciji.
Cijeli dan čeka nas red predavanja, individualnih i grupnih vježbi, razmjena međusobnih iskustava, pitanja i odgovora.

Proći ćemo teme Sretan roditelj, sretno dijete, Odgoj bez vike, Dosljednost u odgoju,  Obiteljske vrijednosti, Zahvalnost u obitelji i Roditelj kao uzor.

Osmišljen je na potpuno nov način tako da ne brinete ako ste već bili na nekom od mojih predavanja.

Želja mi je da u jednom danu dobijete mnoštvo informacija koje su potrebne svakom roditelju. Smatram da je ovo početak početaka edukacije o roditeljstvu.

Počet ćemo s temom o osobnom stanju svakog roditelja. Kako to da ste nekada raspoloženi za odgoj a nekada niste? Što činiti da nam osobno stanje bude na što višem nivou? Kada razriješimo ove dileme prelazimo na postavljanje pravila u miru i dosljedno izvršavanje dogovora.

Nakon toga napravit ćemo pauzu za ručak u osobnoj organizaciji. Imat ćete sat i pol vremena da odmorite i odete negdje u blizini na ručak pa se raspitajte što vam je u blizini ili ponesite nešto sa sobom.

Drugi dio obuhvaća vrijednosti koje imate u obitelji. Često me pitate što ako tata odgaja na svoj način a mama na svoj. Nije li dijete zbunjeno? Upravo u ovom dijelu ćemo o ovome. Ako vaš supružnik nije prisutan, dobit ćete materijale i za njega tako da možete zajedno odraditi kod kuće i usuglasiti se. Vi ćete na seminaru naučiti kako. Vjerujem da će vam ovaj dio biti od koristi u daljnjem odnosu i odgajanju.

Ako u obitelji ne njegujete zahvalnost koja je vještina i potrebno ju je prakticirati svakodnevno kako bi ona zaživjela, vrijeme je da naučite na koje sve načine možete to raditi svakodnevno. Tamo gdje je prisutna zahvalnost, prisutna je i sreća. Želite li da sreća vlada u vašoj obitelji i međusobnim odnosima, naučite prakticirati zahvalnost.

I za kraj jedna predivna vježba kojom ću vas potaknuti da postanete još bolji uzor svojem djetetu. Ovom vježbom ćemo završiti seminar a vi ćete ponijeti doma mnoštvo znanja koje će s lakoćom zaživjeti.

Najbolji dio seminara će biti razmjena iskustava s drugim roditeljima kroz vježbe koje sam osmislila i koje će vam pomoći da znanja koja čujete već idući dan stavite u primjenu.

U jednom danu možete dobiti puno. Ono što je sigurno, dobit ćete krila da budete bolji roditelj i mene kao podršku jer nas čeka cjelodnevno druženje i osobno upoznavanje kroz brige, probleme, iskustvo i obilje znanja.

Cijena je 350 kuna po osobi, a za supružnike 500 kuna.
Seminar je ograničen na 30 osoba zbog interakcije i vježbi.

Veselim vam se i jedva čekam osobno vas bolje upoznati! Ipak ćemo se družiti čitav jedan dan!

[vc_row css_animation=”element_from_right” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column css_animation=”none” width=”2/3″][vc_empty_space]

    PRIJAVA NA RADIONICU

    Spam zaštita:

    [/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]

    PRIJAVA