Serijal predavanja “Želim biti bolji roditelj”

Ponukana upitima roditelja djece mlađe od 5 godina koji ne mogu prisustvovati mojim radionicama, kao i budućim roditeljima koji bi voljeli raditi na sebi, ali i onima koji su već obavili svoju roditeljsku dužnost te žele raditi na sebi, odlučila sam organizirati serijal od 4 predavanja „ŽELIM BITI BOLJI RODITELJ“.

Predavanja će biti radioničkog tipa gdje ćete i sami sudjelovati svojim promišljanjima kao roditelj.

Teme su vezane uz roditeljstvo – Sretan roditelj, sretno dijete, Odgoj bez vike, Dosljednost u odgoju, Roditelj kao uzor (o odgovornosti).

 Predavanja će biti petkom od 19 sati i trajat će sat ili sat i pol, ovisno o temi i vašem interesu (praksa je pokazala da neki od vas imaju pitanja koja ne smiju ostati neodgovorena te tada produžujem vrijeme).

Cijena pojedinačnog predavanja je 100 kuna ali ako se prijavite odmah na sva 4 predavanja (za veljaču, ožujak, travanj i svibanj) tada je cijena za vas 300 kuna i imate predavanje gratis.

Na svakom predavanju jedan od roditelja će imati mogućnost osvojiti jednu radionicu s djetetom po želji.

Mjesto održavanja je dvoranica u Starom Hrastu, Čakovec na adresi Dr. I. Novaka 38, 1.kat, desno, treća vrata desno.

Čekam vaše prijave. Lakše mi je pripremiti potrebne materijale za svakog ako znam koliko vas dolazi. Stoga molim da se prijavite na mail info@anitavadas.com, inbox facebooka, mobitel 098/564 – 290 ili osobno.

Veselim se svakoj osobi koja je spremna raditi na sebi i mijenjati sebe zbog sebe ali i okoline. Jedino sretan roditelj može uz minimalni napor odgojiti sretno dijete.

 

PRIJAVA