Što vas sve čeka u prosincu ?

Za kraj ove 2019. godine imam u planu održati još nekoliko predavanja.

7. prosinca u Rovinju će biti Odgoj bez vike. Ovdje se možete prijaviti – detalji o predavanju i PRIJAVA.

8. prosinca u Poreču program za žene Ne moraš ništa, a može sve – intenzivni program u pola dana. Više o samom programu i svim temama koje prolazimo možete pročitati OVDJE a tu je i prijavni obrazac.

9. prosinca je u Čakovcu program za žene, 2 dio – Možeš baš sve ako kreneš u akciju – radimo ciljeve. Ima još dva mjesta za brze. Detalji i prijava su OVDJE.

Po prvi put radim CILJEVE na drugom djelu programa za žene Možeš baš sve ako kreneš u akciju. Kraj godine i početak nove je idealno vrijeme za postavljanje novih ciljeva ali i za svladavanje osnovnih koraka u postavljanju ciljeva. Upravo to ćemo i raditi. Ne da ćete samo postaviti cilj nego ćete jednom za svagda svladati korake u postavljanju ciljeva te ćete ubuduće moći sami odraditi s novim ciljem ili pak naučiti tome svoje dijete, prijateljicu, partnera… Grupa je već formirana no naći ćemo mjesta za vas, ako mislite da bi vam bilo korisno. Javite se na mail ili mob za dogovor.

14. prosinca u Slavonskom Brodu će biti Odgoj bez vike. Više o mjestu i vremenu kao i temi predavanja čitajte OVDJE gdje imate i prijavni obrazac.

16. prosinca će biti drugi susret Škole za roditelje na kojem ćemo obrađivati temu komunikacije s djetetom te načina na koji što bolje motivirati dijete. Saznat ćete još neke tipove djece i shvatiti koji ste vi tip a koji je dijete tip te time naučiti kako s kime. PRIJAVE su na ovom linku a DETALJI o predavanju na ovom.

Čitavo vrijeme radim individualna savjetovanja u uredu, telefonom ili video vezom. Slobodno se javite i rezervirajte termin na mob. 098/564-290.

Ako ste žena koja ne voli raditi u grupi, niste jedina. Imam nekolicinu žena s kojima radim individualno coachinge u uredu u Čakovcu. Slobodno se javite pa ćemo napraviti plan rada.

Na prvom dijelu programa za žene koji se održava u Čakovcu će ovaj mjesec biti tema Samopoštovanje i samopouzdanje. Radimo vježbe podizanja samopouzdanja jer žena koja ga ima, moćnija je i može biti i korisnija sebi i društvu a da ne spominjem djecu. Kroz vježbe spoznajemo svoje jače strane i stavljamo fokus na njih. Radimo i otkrivanje svojih skrivenih talenata ali i mali javni nastup u sigurnom okruženju. Puno toga korisnog kako bismo bile spremne za javnost i svijet. Ima još 2 mjesta pa se javite za dogovor na mail ili mob.

Veselim vam se!

Edukacija je moć u našim rukama jer kada znaš KAKO sve je LAKO!

PRIJAVA