VRIJEME JE ZA TEBE!!!

Ako si žena koja sumnja u sebe, nesigurna si, ne znaš postavljati granice, emocionalno variraš – čas vičeš, čas si smirena, imaš dojam da ne znaš tko si i kako na zelenu granu s obitelji i poslom…

Vrijeme je za PROGRAM ZA ŽENE!

Program za žene je nastao kao produžena ruka edukacija za roditeljstvo jer su žene u obitelji najslabija karika – preopterećene, teško balansiraju, zaboravljaju na sebe, nemaju vremena za sebe, često pobolijevaju od poremećaja hormona, štitnjače, raznih vrsta karcinoma i slično, ne shvaćajući da je važno da:

  • Više vremena posvete sebi
  • Češće imaju pauze za odmor
  • Nauče sve o emocijama i njihovom funkcioniranju
  • Osvijeste vlastita ograničenja
  • Nauče prepoznati vlastite vrijednosti u životu
  • Više brinu o sebi
  • Još više nauče voljeti sebe
  • Prepoznaju i nauče svoju svrhu postojanja
  • Nauče se živjeti u skladu sa ženskim principom

Puno toga se od žene očekuje a vrlo joj se malo prostora daje da nauči KAKO da to postigne!

Stoga svaki ponedjeljak od 19 do 22,30 h možete biti dio ove priče.

Počinjemo 21.veljače a na ovom linku je sve detaljno objašnjeno. Na kraju je prijavnica koju nakon što popunite dobijete mail s podacima za plaćanje.

Veselim vam se jer mnoge su žene prodisale, možda je vrijeme da i vi prodišete i naučite KAKO uz moje vodstvo, pomoć i podršku!

Rekle su o programu…

LEJLA

„U životu je sve tako jednostavno. A mi smo nevjerojatno sposobni da ga zakompliciramo i učinimo se nesretnima. Draga Anita osvijestila si u meni te “jednostavnosti”, iako sada vidim koliko tek trebam učiti o sebi, koliko krivih uvjerenja promijeniti (a nisam bila niti svjesna koliko su “kriva”), ide to nekako sporo, ali ide. No, da nisam prošla tvoj Program za žene, vjerojatno ne bi ni krenula u tom pozitivnom smjeru. Drago mi je da sam te upoznala, stalno si “tu negdje” i svojim radom, objavama, porukama podsjećaš me da budem bolja, sretnija…. Sve je tako jednostavno a opet 🙂 mi treba stalno da me podsjetiš na neke stvari koje “kao znam” ali stalno zaboravljam. Hvala ti na trudu, na svemu što radiš jer radiš to odlično!“

JASENKA

Anita me već dugo inspirira i nadahnjuje svojim objavama na društvenim mrežama, ali i istinskim življenjem onog o čemu govori. Takvi autentični učitelji su najbolji učitelji. Naša online druženja su mjesta gdje se svaka od nas može otvoriti i biti ono što je, a uz Anitino vodstvo to je lako i ugodno. Spoznavati tko smo zapravo, kako podsvjesno funkcioniramo i kako možemo pomoći sebi i drugima, to je bogatstvo koje dolazi kroz komunikaciju s Anitom. 🙂

LOREDANA

Imaš ogromno znanje koje velikodušno daješ drugima i to je sreća za nas koje smo Te upoznale.

DANKA

Tijekom prisustvovanja ljetnom programu, ono što mi se posebno sviđa jest to što pojednostavljeno mogu saznati neke stvari koje dotad nisam gledala na taj način, što se mogu postavljati pitanja, uvijek dobivati povratne informacije, što se grupnim upoznavanjem potiče na rad na sebi i otkrivanje o sebi.

Sviđa mi se tvoja jednostavnost i pristupačnost, a ipak iza svega stoji znanje i iskustvo. Na ovom ljetnom programu vidim koliko je važno govoriti o sebi i razmjenjivati iskustva s drugim ženama. Jedno od važnijih saznanja jest da se mi žene moramo izboriti za ono što želimo, dok muškarci jednostavno samo naprave što žele bez nekih problema. Iz toga je vidljivo da je ženama potrebna podrška drugih žena što se u tvojim programima i dobije.

ANDREJA

Draga Anita, najprije najveće HVALAAA što postojiš, što nesebično i svakodnevno dijeliš svoju pozitivnu i motivirajuću energiju sa svima nama, ženama. Meni osobno su tvoje priče, poruke i savjeti hrana za dušu, motivacija za dan. Tvoji programi za žene, za roditelje, tvoja individualna savjetovavanja su melem za dušu i putokazi za prekrasan život, ispunjen radošću i lakoćom. Uz tebe i tvoju pomoć mogu biti ŽENA, MAJKA, KRALJICA👑🥰💞

SUZANA

Svaki program kojem sam prisustvovala donio je djeliće ključne za buđenje moje svijesti. Ne znam se probuditi odmah pa sam prihvatila flow i dopustila da se promjene događaju svojim tempom. Ono što sam probudila u sebi kroz program za žene su emocije. Prestanak potiskivanja i pogled oči u oči sa stanjem u kojem se nalazim. Vjera da će val raspoloženja otići kako je i došao, ali bitno je što radim kada sam u njemu i jesam li ga svjesna ili ne. Probudile su se moje vrijednosti. Dominantna je Individualnost i što više vrijeme prolazi shvaćam i zašto. Uvjerenja su mi veliko otkriće jer svi djelujemo iz njih, a postoje tehnike kojima se mogu oblikovati u ona koja rade za nas umjesto protiv nas. Vratila se meditacija i probudila promatrača u meni. Iskustvo promatranja daje širu sliku onoga što se događa u mom životu i donosi novi način življenja. Počela sam intuitivno pisati jer to je nešto oduvijek moje. Sada sam samo shvatila koliko može pomoći ako je ritualno. Mjesečni ciklus žene donio je uvid u funkcioniranje ženskog tijela i povezao me s Mjesecom. Mogla bi pisati do sutra jer zaista ima puno toga što sam kroz programe praktično primijenila i postalo je rutina. Ili ste spremni upoznati sebe ili niste. Ako jeste, nađite si pomoć. Nismo svi isti, ali učitelja ima dovoljno i bitno je samo početi. Kasnije se sve slaže samo po sebi. To znaju svi koji su prošli slične programe, a oni koji nisu, kad tad će saznati. Ovo uopće nije jednostavan put i zato izvucite van emociju zvanu Hrabrost i pokrenite se!

IVANA

Draga Anita nema najkorisnijeg, za mene je sve što izlazi iz tvojih usta korisno i točno mi dođe u onom trenutku kad mi treba. Otkada sam čula za tvoj rad i bila na prvom predavanju vezanom uz odgoj djece tj. točnije “Kako biti bolji roditelj” oduševila si me i osvojila svojom jednostavnošću i jasnoćom izlaganja i tada pomislih kako bi voljela da smo u istom gradu i da si mom djetetu učiteljica ili još bolje moja prijateljica, a kad ono nakon nekoliko godina desilo se točno to, postala si moja prijateljica i učiteljica promjena na bolje u mom životu i HVALA TI na tome. Ne znam koliko je ovo odgovor na postavljeno pitanje ali ovo osjećam.

MIRJANA

Vaši savjeti koje ste stekli kroz vlastito iskustvo i praktični primjeri su mi zlata vrijedni. Oduševljava me Vaš jednostavan, humorističan (a tako istinit) način prezentacije u svakom predavanju. A individualno savjetovanje ne odrađujete nego zaista “uđete” u problem i pravim savjetima i kroz vlastito iskustvo pokušate pomoći riješiti situaciju i/ili uputiti u kojem smjeru bi bilo dobro nastaviti. Objave su mi nešto posebno. Gotovo svaka me pogađa “točno u sridu” i zamislim se…. Sve u svemu – divno, korisno, toplo i prijateljski ❤.

ANDREJA

Kroz tvoja savjetovanja i program za žene sam počela drugačije gledati na okolinu oko sebe i manje se nervirati nepotrebnim stvarima i shvatila sam da moram vise voljeti sebe da bi onda mogla i vise ljubavi dati drugima

Hvala od srca svakoj od vas koja me izabere za svoju podršku i vodstvo da brže i lakše dođete do sebe i svojeg unutarnjeg vodstva po ženskom principu.

PRIJAVA