WEBINAR – (NA)UČI KAKO UČITI!

Vrijeme ocjenjivanja nikome ne pada lako pa sam za vas i vašu djecu školske dobi pripremila Webinar o osnovama učenja prema tipovima djece.

Kako mi se sve češće javljate da pomognem vašem djetetu i ovo radim s njima jedan na jedan na individualnim savjetovanjima, odlučila sam s vama podijeliti i naučiti vas osnovnim trikovima oko učenja.

Ako imate više djece, dobro je znati sve ovo jer vjerojatno neće svako dijete učiti na jednak način ili će imati probleme sa zapamćivanjem, koncentracijom ili organizacijom oko učenja.

Vrijeme je da naučite kako svakom djetetu pomoći na što efikasniji način bez da se nervirate i živcirate, a da dijete nauči u što kraće vrijeme.

Katkada i sama djeca ne znaju kako da se organiziraju i što vi kao roditelji možete učiniti da im pomognete i kako da im olakšate.

Na Webinaru ćete naučiti:

  • koji je tip vaše dijete
  • koje tehnike učenja su za njega najbolje
  • kako se organizirati oko učenja
  • kako je najbolje prilagoditi učenje pojedinom tipu djeteta
  • tko bi trebao preuzeti odgovornost oko učenja, načina učenja i tehnika učenja
  • što remeti pažnju i koncentraciju vašem djetetu
  • važnost učenja i ponavljanja
  • kratkotrajno i dugotrajno memoriranje
  • i još štošta od trikova učenja

Webinar će se održati u utorak, 11.5. od 20 do 22 sata.

PRIJAVE SU DO NEDJELJE, 9.5. kada ćete svi koji ste uplatili dobiti upute za dalje koje treba riješiti te vratiti meni na mail.

Cijena je 200 kn po prijavi.

Preporučujem da ga slušate s djetetom ili ostalom djecom i zajedno naučite kako bolje i efikasnije učiti te kako podržati svoje dijete u učenju.

Broj prijava je ograničen.

Nakon što se grupa popuni, zatvorit ću prijave.

Požurite rezervirati mjesto i pomoći djetetu jer učenje ne mora biti mučenje pa još uvijek možete naučiti kako pružiti djetetu podršku i znanje koje mu je potrebno da popravi ocjene, brže nauči i lakše se organizira.

Webinar će se održati preko platforme Zoom pa je važno da ostavite sve svoje podatke kako bismo vam mogli poslati prijavni link za predavanje.

1.Najprije ćete dobiti upute o prijavi i plaćanju.

2. Dva dana prije Webinara stiže vam anketa, a dan prije Webinara upitnik za vaše dijete o tome koji je tip djeteta.

3. Na sam dan Webinara ćete dobiti link za prijavu.

Sve to dobivate na vaš mail pa je VAŽNO da provjerite jeste li dobili mail (provjerite promocije, spam…)

Prijave isključivo preko obrasca do popunjenja grupe…

Rekli su o Webinaru:

U ovom predavanju shvatili smo da je moj sin auditivni tip te su odmah sve kockice sjele na mjesto. Sve poteškoće koje je imao u školi i zbog kojih sam se ljutila sad imaju smisao te imam razumijevanja prema tome. Naučila sam kako da mu olakšam učenje, pamćenje i razumijevanje sadržaja. Ovaj seminar je bio pun pogodak i sigurna sam da ćemo školske obaveze obavljati puno lakše. (mama Vanja)

Anita nam je objasnila kako učiti i naučiti gradivo te kako da učenje bude motivirajuće i učinkovito. Izrazito korisno i jednostavno predavanje koje nama i našim klincima pomaže da lakše učimo, da nam učenje ne bude bauk nego vještina koju možemo svladati. 😊 (mama Ksenija)

Predavanje je bilo savršeno jasno, objašnjeno sa primjerima u praksi kako i na koji način raditi. Prvo mi je bilo oduševljenje što uopće netko se sjetio napraviti ovakvo predavanje, jer svi smo u manjku vremena. Mi radimo, djeca online – kada dođem doma ne znam što prije.

Naučila sam to da sam majka koja treba raditi na sebi , kako bi bila primjer njima. Hvale vrijedno predavanje za one koji žele naučiti više i pomoći i sebi i djetetu da bude zadovoljniji sam sobom, da postigne uspjehe,da bude ponosan na sebe i sretan legne svaku večer u krevet.Škola u ovoj pandemiji je dosta stresna za djecu, pa mi je bitno kako se osjećaju i želim im pomoći da svi skupa izađemo kao pobjednici na kraju ove školske godine. (mama Lucija)

PRIJAVA