ŽENA SAM I VRIJEDIM – PROGRAM ZA ŽENE

Ovo ljeto radim s iznimnim ženama koje jesu majke no djeca su im odrasla i nemaju više brige nego slatke zanimacije jer su odlično odradile posao. K meni su došle zbog rada na sebi. Skrenule su mi pozornost na to da su u startu mislile kao radim samo s djecom i roditeljima s manjom djecom i kako me tako ostali percipiraju.

Kako sam završila coaching iz razloga da mogu raditi s odraslima, pa NLP koji mi pomaže oko obrazaca ponašanja i bolje komunikacije, a tu je još i 30-ak godina moje duhovnosti i rada na sebi, raznoraznih isprobanih i provjerenih programa, nebrojeno pročitanih knjiga i raznoraznih procesa koje sam i sama isprobala, sigurna sam da vam imam što ponuditi za početak rada na sebi.

 

Svaka žena ima nešto u sebi što vrijedi, nešto lijepo i istinski divno što može ponuditi svijetu. No, sve dok očekuje da svijet prepozna što bi to bilo, vrijeme joj prolazi. Naš put kreće od nas. Tek kada sami spoznamo što je naša svrha, tek kada shvatimo na koji način sebe voljeti, tek kada shvatimo da sami sebi moramo život organizirati da zadovoljimo svoje osnovne potrebe te samim time preuzmemo odgovornost za vlastiti život, tek tada počinje naš rad na sebi, naš život dobiva smisao i puninu.

 

Voljela bih vas naučiti i pokazati kako je to moguće i kako s lakoćom možete preuzeti odgovornost i napraviti prve korake prema sebi. Nije teško kada ti pokažu. Na tebi je tada samo upornost da ustraješ na tom putu.

 

Drage moje žene i kraljice, vrijeme je da se okitite krunom i da podignete svoju vrijednost. Prije toga vam je netko treba pokazati. Kada shvatiš koliko vrijediš, tada možeš pojačati tu vrijednost i dijeliti je dalje, počevši od svojih najdražih.

 

Smatram da je žena stup društva i da bez moćne žene ni muškarac nije svjestan svoje vrijednosti. Kada žena nauči poštivati sebe, može to poštovanje uputiti i supružniku i naučiti svoju djecu poštovanju.

 

Stoga, što kažete da se u jesen sretnemo i održim za vas prvo predavanje na temu početnih koraka rada na sebi?

Bi li vam koristilo da vam netko pokaže što možete same učiniti da se bolje osjećate, da budete bolje sebi i svojim najmilijima?

Što kažete na to?

 

Ako ste zainteresirane i voljele bi se uključiti, molim vas da mi se javite mailom, porukom ili pozivom te da vas ubacim na listu zainteresiranih. Skupi li se više od 20-ak žena, možemo početi s radom. Susreti bi bili na dvo ili tromjesečnoj razini. Svaki put bismo odradili neki konkretni dio rada na sebi, a vi biste sa sobom ponijele materijale koje biste mogle primjenjivati u vrijeme od susreta do susreta.

 

Svaki susret bi trajao oko 3 sata i cijena bi bila 150 kn po osobi, a održavao bi se u Čakovcu. Što kažete? Bi li vam to koristilo u životu?

Izvor fotografije: Pinterest

PRIJAVA