ŽIVI ŽIVOT KROZ ŽENSKI PRINCIP – Anita & Bojana – Pula i Osijek

O ženskom i muškom principu ste već vjerojatno nešto čuli, a znate li kako ga praktično živjeti, kako ga prenijeti u svakodnevicu i dovesti sebe u balans muškog i ženskog principa?
Ili možda pojačati ženski princip, a smanjiti muški?

Ako pogledate oko sebe, uvijek ćete pronaći snažne i jake žene koje mogu sve same ili pak one druge, opuštene i prepuštene okolnostima. Možda si i sama takva.
Pitaš li se ikada kako bi bilo živjeti istinsku prirodu žene, ono što si po svojem poslanju, tijelu i nastanku? Kako živjeti ženski princip i pojačati žensku energiju u svakodnevnim aktivnostima?

O tome te učimo Bojana i ja!

Prvu radionicu smo održale u Čakovcu 09.11. i dobile predivan i snažan povratni odgovor od žena koje su sudjelovale na radionici. Druga je bila u Slavonskom Brodu, a treća u Križevcima. Sada nas zovu žene u Osijeku i Puli, organiziraju za nas prostor i naše je da dođemo i prenesemo svoje iskustvo kroz energiju podrške i ljubavi.

Jedan od komentara s održane edukacije u Čakovcu:

“Još sam uvijek pod dojmom i znam da će mi trebati nekoliko dana da se slegnu dojmovi. Tijekom radionice sam dosta razmišljala o svojem suprugu i kako ga često kritiziram. Slala sam mu ljubav. Mislila sam da ću morati tražiti prijevoz do kuće, ali ispred hotela me čekao suprug, sa kojim se nisam dogovorila da dođe. Snaga ljubavi i ženskog principa na djelu.”

ŠTO ĆETE DOBITI NA OVOJ EDUKACIJI?

– shvatiti što je ženski princip u teoriji i u praksi,
– kako je ženski princip shvaćen kao koncept a što on zapravo jest,
– kako integrirati ženski princip unutar sebe i dovesti život u balans,
– kroz primjere iz prakse prepoznaj sebe i BIRAJ lakši put kojim želiš živjeti.

Na edukaciju u manjim gradovima smo se odlučile, jer smo primijetile da su žene u tim područjima više prepuštene same sebi, pa nam je želja umrežiti vas, naučiti suradnji, uživo vam predočiti praktično življenje iz ženskog principa, kao i omogućiti vam da postavite pitanja glede te teme od osoba koje su ih godinama upoznavale i same na svojoj koži učile živjeti.


Žena ženi ne mora biti vuk već najbolja podrška a time čini i najbolje za sebe i svoju žensku energiju!


VRIJEME I MJESTO EDUKACIJA:

Pula, 22.02.2024., od 18 do 21 sat, Hotel Pula

Osijek, 02.03.2024., od 16 do 19 sati, Hotel Waldinger

Prijave preko obrasca na kraju teksta.

PREDAVAČI:
Anita i Bojana, dvije sestre po duši

Iako smo obje prije svega ŽENE koje su odlučile živjeti iz ženskog principa i već ga godinama praktično primjenjujemo u svojoj svakodnevici, što nam donosi brojne blagoslove koje na ovoj edukaciji želimo podijeliti sa vama, neke naše svjetovne uloge su:


Anita Vadas

je učiteljica razredne nastave, NLP trener i coach, terapeut karmičke dijagnostike i savjetnica za roditelje

Bojana Svalina

je motivacioni govornik, savjetnik za osobni razvoj, human design savjetnik, pisac, terapeut za dušu i terapeut karmičke dijagnostike

CIJENA:
40 eura po osobi

PRIJAVE: preko obrasca ispod ili putpremasebi@gmail.com

PRIJAVA